Tapatalk - problemy

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

• kaczka116
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART
    A teraz?
    Smiga

Wysłane z mojego GT-I9195 przy użyciu Tapatalka

Leave a comment:

• ART
    replied
    A teraz?

Leave a comment:

• kaczka116
    replied
    czy jest jakiś ogólny bład, że nie można się zalogować na tapatalka czy coś u mnie szwankuję? od paru dni nie mogę się zalogować

dzięki z góry za info

Leave a comment:

• kaczka116
    replied
    W tapatalk nie moge wejsc w liste piw w piwach - konkretne. jest gdzies to podforum czy trzeba szukac inaczej konkretnych piw? bo w piwa polskie nie da rady wejsc inaczej niz przez liste (chyba, ze scrollowac najnowsze komentarze)

Leave a comment:

• ART
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika gajovy
    @ART, a możesz chociaż wyłączyć notyfikacje w mobilnych przeglądarkach, że forum działa z TapaTalk? Będzie przynajmniej jeden krok mniej jeśli ktoś zdecyduje się wejść przez WWW.
    Z tego co kojarzę, akceptacja ciasteczek załatwia sprawę zapamiętania wyboru Użytkownika.

Leave a comment:

• zgoda
    replied
    U mnie działa, ale ja mam jakąś starą wersję Tapatalk Pro. Myślę że nie będę się aktualizował.

Leave a comment:

• gajovy
    replied
    @ART, a możesz chociaż wyłączyć notyfikacje w mobilnych przeglądarkach, że forum działa z TapaTalk? Będzie przynajmniej jeden krok mniej jeśli ktoś zdecyduje się wejść przez WWW.

Leave a comment:

• WiHuRa
    replied
    Sprawa jeszcze bardziej się pogorszyła. W nowej wersji TT scrollując w dół liste wątków następne wątki się nie wczytują. Klapa.

Leave a comment:

• amal
    replied
    Czy tylko ja mam problem z Tapatalk? Mogę jedynie przeglądać forum, bez możliwości ukazania tylko najświeższych postów.

Leave a comment:

• zgoda
    replied
    Ajtam, są ważniejsze sprawy. Czytam głównie przez tapatalk na androidzie i daje się żyć. Wyszukiwarka jest lipna, o.

Leave a comment:

• ART
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Kulbi
    Aneks, już byłem. Efekt jest żaden. Chętnie będę wspierał dalej, ale tylko pod warunkiem że coś się zacznie zmieniać.
    Wsparcie PU jest dobrowolne i przeznaczane jest w pierwszej kolejności na utrzymanie serwisu jako miejsca umożliwiającego dyskusję na wszelkie piwne tematy. Nie zawsze jak widać idzie w to parze z oczekiwaniami lub czasem wręcz żądaniami darczyńców. Mimo to, gdyby nie garstka tych osób, pewnie dawno bym sobie odpuścił. Natomiast aktualizacja silnika forum wiąże się z aktualizacją całej reszty przyległości na raz, pracuję nad tym, czego nie widać a i czas nie jest z gumy. I tyle w tym temacie.

Leave a comment:

• Kulbi
    replied
    Aneks, już byłem. Efekt jest żaden. Chętnie będę wspierał dalej, ale tylko pod warunkiem że coś się zacznie zmieniać.

Leave a comment:

• anteks
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Kulbi
    zmienić formułę działania, tak aby forum się zapinało finansowo. To jest tylko moja rada jako osoby prowadzącej rożne biznesy od lat.
    Można zostać PU i zapiąć finansowo

Leave a comment:

• WiHuRa
    replied
    ART zrób akcje społecznościową, zbierz wolne datki, myśle że odzew będzie bardzo szeroki, za kasę kupisz nowy silnik i serwer.

Leave a comment:

• ART
    replied
    Dziękuję Ci za rady.

Leave a comment:

Przetwarzanie...