Smiga
Wysłane z mojego GT-I9195 przy użyciu Tapatalka
Tapatalk - problemy
Collapse
X
-
czy jest jakiś ogólny bład, że nie można się zalogować na tapatalka czy coś u mnie szwankuję? od paru dni nie mogę się zalogować
dzięki z góry za infoLeave a comment:
-
W tapatalk nie moge wejsc w liste piw w piwach - konkretne. jest gdzies to podforum czy trzeba szukac inaczej konkretnych piw? bo w piwa polskie nie da rady wejsc inaczej niz przez liste (chyba, ze scrollowac najnowsze komentarze)Leave a comment:
-
Z tego co kojarzę, akceptacja ciasteczek załatwia sprawę zapamiętania wyboru Użytkownika.Leave a comment:
-
U mnie działa, ale ja mam jakąś starą wersję Tapatalk Pro. Myślę że nie będę się aktualizował.Leave a comment:
-
@ART, a możesz chociaż wyłączyć notyfikacje w mobilnych przeglądarkach, że forum działa z TapaTalk? Będzie przynajmniej jeden krok mniej jeśli ktoś zdecyduje się wejść przez WWW.Leave a comment:
-
Sprawa jeszcze bardziej się pogorszyła. W nowej wersji TT scrollując w dół liste wątków następne wątki się nie wczytują. Klapa.Leave a comment:
-
Czy tylko ja mam problem z Tapatalk? Mogę jedynie przeglądać forum, bez możliwości ukazania tylko najświeższych postów.Leave a comment:
-
Ajtam, są ważniejsze sprawy. Czytam głównie przez tapatalk na androidzie i daje się żyć. Wyszukiwarka jest lipna, o.Leave a comment:
-
Wsparcie PU jest dobrowolne i przeznaczane jest w pierwszej kolejności na utrzymanie serwisu jako miejsca umożliwiającego dyskusję na wszelkie piwne tematy. Nie zawsze jak widać idzie w to parze z oczekiwaniami lub czasem wręcz żądaniami darczyńców. Mimo to, gdyby nie garstka tych osób, pewnie dawno bym sobie odpuścił. Natomiast aktualizacja silnika forum wiąże się z aktualizacją całej reszty przyległości na raz, pracuję nad tym, czego nie widać a i czas nie jest z gumy. I tyle w tym temacie.Leave a comment:
-
Aneks, już byłem. Efekt jest żaden. Chętnie będę wspierał dalej, ale tylko pod warunkiem że coś się zacznie zmieniać.Leave a comment:
-
-
ART zrób akcje społecznościową, zbierz wolne datki, myśle że odzew będzie bardzo szeroki, za kasę kupisz nowy silnik i serwer.Leave a comment:
Leave a comment: