BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób. Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających. Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!
Kiedyś istniało takie powiedzenie- ''Nie pij wódki, nie pij wina, kup se motor wierchowina''.
Ba, żeby chociaż to był motor...
Jakoś nigdy nie dociekałem skąd wzięła się ta nazwa, a tu...
Wbrew temu, co może sugerować nazwa, nie jest to bynajmniej ale. Jest to, cytuję etykietę, "ostateczna odpowiedź na pytanie o prawidziwego pilsa". Brzmi to buńczucznie i może sprokurować lawinę kpin, w przypadku gdy piwo nie jest udane. Tu na szczęście jest ono bardzo dobre, choć malkontenci...
Podobnie jak rok temu tym razem jako trio tzn Darek99, Mio-Beta oraz moja skromna osoba mamy przyjemność zaprosić Was na XIII (zdecydownie bezprzypałową) edycję Zimowej Giełdy Warszawskiej
Podobnie jak rok temu odbędzie się ona w sprawdzonym miejscu tzn Klubie Studenckim Karuzela przy ul....
Otóż ja go posiadam i musze stwierdzić, że od kiedy zacząłem używac taboretu gazowego, to przy każdym warzeniu parokrotnie (4-5) włączy się sygnał alarmowy.
I jestem pewien, że nie jest to zasluga piecyka żeliwnego na węgiel, którego uzywam do zagrzewania wody, gdyż ma to miejsce...