Przeglądając w dniu dzisiejszym listę uczestników FORUM zauważyłem ze zgrozą, że 223 uczestników(?) nie zamieściło do tej pory ani jednego wpisu. Myślę ART, że powinieneś, z oczywistą korzyścią dla serwisu, delikwentów takich sukcesywnie eliminować.
Likwidować martwe dusze!
Collapse
X
-
nie jestem tego zdania, to są osoby, które są zarejestrowanymi Użytkownikami i przy okazji utworzyly sobie dostep do forum.
w czym w ogóle tkwi problem?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie). -
Jestem za a nawet przeciw !!!
Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)Comment
-
ART napisal/a
nie jestem tego zdania, to są osoby, które są zarejestrowanymi Użytkownikami i przy okazji utworzyly sobie dostep do forum.
w czym w ogóle tkwi problem?Comment
-
A ja myślę, że im nas więcej, tym lepiej. Dajmy szansę ludziskom. Może kiedyś nabiorą odwagi i cosik zamieszczą.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
niestety takie wady transformacji, była to rzecz którą źle przemyślałem na samym początku i teraz będzie się to ciągnęło.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
A poza tym skoro się już zarejestrowali to znaczy, że są zainteresowani piwnymi tematami. Niech sobie czytają i na zdrowie niech im to idzie. Przecież jak czytasz książkę to nie odpisujesz od razu do jej autora.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Cezar napisal/a
Ja właśnie takich miałem na myśli.
Forum jest bardzo fajne i mozna sie duzo dowiedziec ciekawych rzeczy.Nigdy nie myslelem ze mozna tyle napisac o piwie
.Comment
-
Faktycznie sprawa jest dość delikatna. Z jednej strony serce rośnie patrząc na przyrost liczby forumowiczów a z drugiej strony wiadomo, że są to statystyki nieadekwatne do rzeczywistości.
Ale np. kolega bakłażanek, który swego czasu rozpętał burzę na forum i wycofał się z dyskusji, od czasu do czasu obserwuje forum. I co skreślić bakłażanka? Jak by na to nie patrzeć, jego wkład w historię forum był znaczący.Comment
-
Nie no, bez sensu, po co likwidować, przecież duża ilość użytkowników, a już zwłaszcza nieaktywnych nie wpływa na np. działanie strony ani w niczym nie przeszkadza, a wyrzucanie byłoby zamachem na dobrowolność zapisu i wypisu.Comment
-
po dostarczeniu odpisu aktu zgonu danego martwego osobnika na adres fizyczny serwisu Browar lub na własne życzenie żyjącego jeszcze osobnika będę usuwał jego rekord z bazy.
może być?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Przeglądając listę użytkowników stwierdziłem, że nasza forumowa "zerówka" zaczyna się na stronie 20 i kończy na 319.
Alle mimo to, zgodnie z Regulaminem Browaru
1. ART ma zawsze rację.
2. W razie wątpliwości - patrz punkt 1Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)Comment
-
celt_birofil napisał(a)
Przeglądając listę użytkowników stwierdziłem, że nasza forumowa "zerówka" zaczyna się na stronie 20 i kończy na 319.
Alle mimo to, zgodnie z Regulaminem Browaru
1. ART ma zawsze rację.
2. W razie wątpliwości - patrz punkt 1Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
Comment