PW [dlaczego wylogowuje podczas trwania sesji]

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • marcopolok
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2001.10
    • 2339

Kudła ty co ty taki nadpobudliwy co?
    pokazujesz się na forum raz za czas oczekująć tłumaczenia rzeczy oczywistych
    bez brody...

Comment

• Kudłaty
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2001.09
      • 1972

raz za czas się pokazuję heheh.
      Wszystko to z powodu pracy i nauki, że nie mam czasu na forum, ale jak jhe przeglądam to chciałbym widzieć odpowiedzi, bo akuratnie nie jestem w temacie.

Comment

Related Topics

Collapse

• Magyars
        Hefeweizen - problemy z fermentacją burzliwą
        Magyars
        Witam, opiszę krótko cały proces zacierania i fermentacji, a później napiszę w czym tkwi problem. (Jest to moje 1. warka)

50% słód pszeniczny
        50% słód pilzeński
        Drożdże Fermentis Safbrew WB-06
        Chmiel na goryczkę Hallertau Tradition

BLG początkowe...
        2019-12-17, 09:06
      • ART
        Katowice, Tadeusza Kościuszki 5, Serwis Cafe&Pub
        ART
        Jakieś trąby wpadły na pomysł połączenia serwisu/sklepu rowerowego z barem.

Pomysł bardzo dobry! Pochwalam! A dlaczego trąby?

Bo miejscówka serwisu/sklepu z dopiskiem Cafe&Pub ma wejście na rogu Konopnickiej / Kościuszki i wisi na drzwiach kartka że w soboty i niedziele...
        2025-04-30, 19:49
      • e-prezes
        Osjann, Hazy IPA
        e-prezes
        Tak jak tu pisałem miesiąc temu była promocja nowych piw browaru Osjann i w tym tego. W dniu premiery smakowało tak wybornie, że wypiłem 3. Teraz wiem dlaczego...

Kolega Gisou upierał się, że to APA bardziej niż IPA, ale w każdym bądź razie jest to wersja "session". Na...
        2025-04-07, 16:00
      • bastion
        Armenia, Erewań, Tamanian 67, T Philosophy.
        bastion
        Tuż pod kaskadami za olbrzymim pomnikiem Tamaniana, od tamtego roku działa browar restauracyjny T Philosophy..
        Najbliższa okolica jest pełna turystów, więc działalność restauracji jest ukierunkowana wybitnie pod nich oraz generalnie dla osób z grubym portfelem.

Sam lokal...
        2025-03-25, 22:19
      • Charlie44
        Problemy z gęstością początkową.
        Charlie44
        Cześć wszystkim,

Uwarzyłem ostatnio Ale'a z chmielami Marynka, Citra oraz Styrian Cardinal.
        Taka międzynarodowa wariacja, no i z tego co próbowałem przy rozlewie to zapowiada się nieźle ale coś mi poszło nie tak w procesie produkcji brzeczki... albo po prostu dałem ciała....
        2019-01-14, 13:59
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...