Zauwazylem ze lista Piw dziala (przynajmniej u mnie tylko z polskimi piwami-Caly swiat zginal. Nie wiem czy ten problem wystepuje tylko u mnie bo pojawia sie meldunek ze w programie nastapil blad.

Lista Piw

Collapse

X
- 

Tagi: brak
- 

poprawione. dostarczyłem kilka godzin wcześniej zły plik na serwer, stąd mogły wystąpić kłopoty.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
 - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
 - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
- 

z którego linku?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
- 

Na piwie konkretnym w "Ważne" twojego autorstwa.
 Comment
- 

zaktualizowane. muszę pomyśleć nad odświeżeniem i przeredagowaniem tych tekstów.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
- 

Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
 znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
 Comment
Related Topics

Collapse

- 

Lista osób chcących wziąć udział w złocie: Lista osób chcących wziąć udział w złocie:
 1. Krakus
 2....- 
							Channel: Wielkie Zloty BrowarBizu

- 

- 

Tutaj wpisują się osoby chcące w doborowym towarzystwie żuli, meneli i innych degustatorów, degustować piwa na tegorocznym zlocie w Warce. Wpisujemy się tak, jak w poprzednich latach, tj. kopiujemy listę i wklejamy ją w komentarzu, dopisując siebie. Tutaj wpisują się osoby chcące w doborowym towarzystwie żuli, meneli i innych degustatorów, degustować piwa na tegorocznym zlocie w Warce. Wpisujemy się tak, jak w poprzednich latach, tj. kopiujemy listę i wklejamy ją w komentarzu, dopisując siebie.

1. Krecik
 2. Krakus- 

- 

- 

Tutaj się wpisujemy. Robimy to tak, jak rok temu, dwa lata temu, wieki temu... Tutaj się wpisujemy. Robimy to tak, jak rok temu, dwa lata temu, wieki temu... 
 1. Krecik
 2. Krakus- 

- 

- 

Tutaj proszę o wpisywanie się na listę osób biorących udział w minizlociku. Proszę wpisywać się kolejno podając Tutaj proszę o wpisywanie się na listę osób biorących udział w minizlociku. Proszę wpisywać się kolejno podając
 IMIĘ I NAZWISKO LUB NICK, FORMA NOCLEGU (DOMEK LUB NAMIOT).
 W poniedziałek w południe Krecik zamyka listę.- 

- 

- 

Firmowy lokal browaru Toccalmatto z Parmy. Firmowy lokal browaru Toccalmatto z Parmy.
 W Parmie mają firmowy sklep a w centrum Turynu jest o ile mi wiadomo jedyny firmowy pub.
 Lokal znajduje się w jednej z kamienic przy cichej ulicy niedaleko głównego dworca kolejowego.
 W środku bar z potężną baterią kranów i kilkanaście...- 
							Channel: Włochy
 2025-09-24, 09:02
- 

- Loading...
- Koniec listy.

Comment