Mam pytanko: czy zawsze tak jest, że jeśli ktoś wstawi w swojej wypowiedzi więcej niż 1 obrazek, to nie pokazują się one? Czy może to tylko u mnie tak jest?
Obrazki
Collapse
X
-
Tagi: brak
-
trzeba kliknąć na link do obrazka gdy jest więcej niż jeden załączony do postu. jak jest jeden załącznik - powinien się wyświetlić od razu w "poście".- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
no właśniePierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąlenąOkocim i Dodge?
U mnie też.
wkurza mnie jak muszę dodatkowo klikać żeby zobaczyć obrazkiComment
-
No to proponuję żeby wstawiać jednak po jednym obrazku......Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTtrzeba kliknąć na link do obrazka gdy jest więcej niż jeden załączony do postu.Comment
-
a ja proponuję żeby tego nie robić
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
zawsze możesz wszystkie wykasowaćPierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTa ja proponuję żeby tego nie robić
Comment
Related Topics
Collapse
-
Targi Drinktec w Monachium to wielka impreza na której nie brakuje piwa, jednak tradycją jest że każdego dnia po zamknięciu hal wystawowych odwiedzamy jakiś miejscowy browar.
Na pierwszy ogień 15.09.2025 trafiliśmy do Schiller Bräu znajdującego się w ścisłym centrum niedaleko Hauptbahnhof....-
Channel: Niemcy
-
-
Browarek restauracyjny istniejący od 1990 roku znajduje się na zachodnich peryferiach miasta po prawej stronie Rhein. Z centrum, przez jedyny w Mainz most drogowy, można tu dojechać autobusem nr 28. Okolica nieciekawa, jakieś place, firmy, magazyny, brak zabudowy mieszkalnej. Jednak jest tu jedno...-
Channel: Niemcy
-
-
Browarek Komin na Ruzinovie zrobił na tyle dobry wynik ekonomiczny, że postanowiono otworzyć następny tym razem w centrum Bratysławy. Wybrano ładną kamienicę w której do tego czasu funkcjonował market Billa. W zasadzie można by go nazwać Komin 2, ale dostał nazwę Alzbetka. 1000 litrowa...
-
Channel: Słowacja
-
-
Z głównej ulicy wchodzi się na jakiś fabryczny teren i idąc za drogowskazami (króliczkiem - który jest w logo browaru) wchodzi się do hali fabrycznej, w przedsionku ładnie urządzony tap room czynny tylko w weekendy (od 16 do 22) o czym miałem się przekonać poprzednim razem. Trzeba się...-
Channel: Węgry
-
-
Bar w centrum Sajgonu vel Ho Ch Minh City o nazwie Heart of Darkness Brewery
Jest klima i klimat, duży wybór piw browaru o tej samej nazwie w większości dobrych. Browar czołówka Wietnamska z tych co piłem raczej miejsce pierwsze.
http://heartofdarknessbrewery.com/
Ceny światowe,...-
Channel: Wietnam
2019-05-09, 19:35 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment