Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika albeertos
To będą inne niż czarne?
co do kolorów -
faktycznie będzie można sobie wybrać dowolny kolor pod warunkiem że będzie czarny
niby jest to oczywiste, przynajmniej ja wiem jaki sobie wybiorę , ale skoro istnieje możliwość wyboru to zakładam że część osób z tej możliwości skorzysta, nie mam nic przeciwko
Ja chętnie za friko poreklamuję Browar Ciechanów, kupiłbym kilka jakiś fajnych koszulek np z logiem Ciechanowa takim jak na koszulkach zlotowych, ale bez żadnych innych napisów reklamowych, no chyba , że jakieś fajne hasło ogólne. Tym bardziej , że ze sklepu z mojej ulicy nie wiem dlaczego właśnie znikneły Ciechany.
Ostatnia zmiana dokonana przez emes; 2005-10-25, 18:21.
Ja optowałbym za wzorem bez konkretnego browaru/portera, za to z jakimś ogólnym hasłem w stylu "lud pragnie ciemnicy" . I żeby nick pod pachę nie wchodził
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wujcio_Shaggy
J . I żeby nick pod pachę nie wchodził
E tam
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
A ja proponuję nazwy wszystkich ś.p. porterów III Rzeczpospolitej. Same nazwy, choć czcionkami kojarzącymi się z danymi markami. I oczywiście kolor podwójnie czarny...
browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
trochę Mason namieszał z Baltic porter day , ale my robimy sobie swego rodzaju rozgrzewkę przed nim :d czyli nasze opolskie interiorowe spotkanie porterowe i w tym roku odbędzie się na pewno, choćby miały na nim być tylko 3 osoby
Formuła jak w poprzednich edycjach. Każdy bierze...
Browar restauracyjny poza pełnym turystycznego zgiełku centrum Malmö.
Mieści się w zabytkowej kamienicy, jednak wnętrze znacznie mniej zabytkowe.
Jest tak trochę w stylu amerykańskim, duży miszmasz na wielkiej powierzchni, gdzie centralnym punktem jest olbrzymi bar, za którym jest...
Mam na zbyciu kilkanaście koszulek browarnianych. Koszulki nieużywane. Cena 10 zł sztuka - browary polskie, 15 zł sztuka browary zagraniczne. koszt wysyłki wg cennika poczty polskiej.
Do kompletu fartuszek kasztelana 5 zł. Kontakt na priv....
Otwarty w 2016 r. w stolicy Laponii, Rovaniemi browar Lanin Panimo jest chyba najdalej na północ wysuniętym browarem w Finlandii.
Browar z wyszynkiem znajduje się daleko (4 km) od centrum miasteczka. Nieco bliżej (2,3 km) jest do dworca kolejowego.
Na miejscu wszystko razem w jednej...
Comment