Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wujcio_Shaggy
Torba to jest dla tych, którzy chodzą po piwo per pedes; ci, co się rozbijają autami, niech sobie zorganizują skrzynkę...
Nie mogę się zgodzić. Torba wręcz rewelacyjnie sprawdza się w samochodzie. Często wcześniej miałem taką sytuację, że jadąc w zupełnie inym celu natknąłem się na ciekawe piwo w sklepie i potem obijały mi się butelki w reklamówce, bo nie bedę non stop kraty woził w bagażniku. A z torbą bagażnik pusty, torba leży sobie - miejsca zajmuje mało, a gdy trzeba spełnia swoją rolę. Zdecydowanie lepsza niż skrzynka. Zresztą zestaw 2 torby to jest dopiero ekstra rozwiązanie. Wchodzi 18 butelek, więc prawie cała krata, ciężar rozłożony równomiernie. No po prostu, torby są gites.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wujcio_Shaggy
Co Ty wiesz o wożeniu wózka dziecięcego w bagażniku?
Wyjmujesz skrzynkę, wkładasz wózek do bagażnika, skrzynkę zaś umieszczasz "w nogach" siedzenia, na którym jest zainstalowany fotelik...
W moim pojeździe się nie zmieści. Po odsunięciu przedniego fotela, moze na boku, ale tak się ciężko przewozi piwo, np. domowe się w ten sposób zabełta. No ale co to w ogóle za dyskusja o wyższosci Świat Wielkiejnocy nad Świętami Bożegonarodzenia? Jak się nie ma torby, można wozić kratę, jak się ma torbę lepiej wozić torbę. Ja mam dwie
W moim pojeździe się nie zmieści. Po odsunięciu przedniego fotela, moze na boku, ale tak się ciężko przewozi piwo, np. domowe się w ten sposób zabełta.
A co to maluchem jeździsz?
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
No Maybach to nie jest ale nie zmieści się. No chyba, że bym bardzo odsunął siedzenie pasażera. Nota bene uważam, że w moim aucie (Ford Fuzon) jest dużo miejsca na nogi, ale już niekoniecznie na kratę.
Kupiłem jedną torbę na butelki w kolorze "pustynnym" i mi się tak spodobała, że chciałbym do auta zakupić co najmniej jeszcze jedną. Wchodzę teraz na sklep, a tu już zupełnie inne kolory. Innego koloru nie kupię. A i na przyszłość mam taką uwagę, że jak będą jakieś projekty takich toreb z jakimś "zamknięciem", to jest to co chciałbym kupić.
dzisiaj odebrałem nowe torby, doszły także dodatkowe kolory, wróciły i stare
Dzień dobry wszystkim.
Od 2014 roku zbierałem z różną częstotliwością butelki po piwie. Miałem tylko dwie zasady, którymi się kierowałem: piwo musiałem wypić ja i żadna etykieta nie mogła się powtarzać. Udało mi się uzbierać około 200 sztuk butelek. Różnych, regionalnych,...
Cześć,
Sprzedam sprzęt domowy:
18 skrzynek na piwo, ok 10 skrzynek z butelkami. Butelki są w większości czyste, bez etykiet, mogą byc zakurzone. Część 330ml, część 500ml. Dla zainteresowanego sprawdzę dokładnie ile czego tam jest.
Butelki litrowe z grubego szkła z zamknięciem...
Funkcjonujący od 2017 roku browarek umiejscowiono w starych magazynach kolejowych z czerwonej cegły. Z głównego dworca kolejowego kierujemy się równolegle do torów w kierunku wschodnim przez Kurt Schumacher Straße, przechodzimy mostem przez Gerę i dalej prosto brukowaną ulicą przez tereny...
Posiadam butelkę - ale od czego? Nie mogę jej zidentyfikować, może ktoś z forumowiczów spotkał się z takim logo. Pojemność butelki to 0,33. Przy logo napis "Znak ochronny".
Comment