Idąc spać muszę koniecznie się wylogowywać, chować kluczyki od auta, skutera, piwnicy i garażu (oraz klucze od domów gości) i zakładać kłódkę na lodówkę
Kiedyś tego nie miałem, a dziś przy próbie wrzucenia drugiego zdjęcia do galerii jakiś brodacz krzyczy na mnie: Cervejaria Conti.jpg: Could not find phrase 'attachtoobig_php'.
"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty" Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika biermann
Kiedyś tego nie miałem, a dziś przy próbie wrzucenia drugiego zdjęcia do galerii jakiś brodacz krzyczy na mnie: Cervejaria Conti.jpg: Could not find phrase 'attachtoobig_php'.
jak się zastosujesz do ograniczeń waga pliku, wymiary zdjęć, to nie powinno być kłopotu. sprawa oczywiście do poprawki. dzięki.
Browar założyli w 2022 roku Amerykanie, którzy z USA przeprowadzili się do Niemiec by warzyć amerykańskie style piw. Ulokowany został w pięknie zrewitalizowanej dawnej przemysłowo-portowej dzielnicy Roddenkoppel na zachodnim brzegu rzeki Trave. Ze starówki to 2-kilometrowy spacer przez 2 mosty,...
Nowość z braniewskiego browaru (kod LG). Przynajmniej nigdy wcześniej tego nigdzie nie widziałem. Brak wątku na tym forum również to potwierdza. Alkohol 6%. Skład: woda, słód jęczmienny, jęczmień browarny, chmiel, ekstrakt chmielu. Opisy w 3 językach, po polsku, angielsku i włosku. Po...
Comment