Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

ARTomat

Collapse
X

Treść dla wspierających

Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.

To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.

Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.

Aktualny poziom wsparcia: 25%

To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.

Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:

• 💛 Wsparcie finansowe
    Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
    Zaloguj się i wspieraj
  • ✍️ Wkład merytoryczny
    Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.
Zaloguj się i napisz coś na ten temat Utwórz nowy wpis (w wybranym dziale)

Related Topics

Collapse

• Regent
    Oceny piw / ARTomat
    Regent
    Mam problem, na jakiej podstawie obliczana jest ocena piwa. Według moich obliczeń końcowa nota piwa nie zgadza się z wydrukowaną oceną. Oto przykłady:
    1 - piwo Leżajsk Tatra Pils - ocena Regenta wg moich obliczeń powinna wynosić 3,5 (suma punktów dzielona przez 6), wydrukowana brzmi...
    2003-01-21, 22:43
  • Cezar
    Relakspol, Orzeł piwny Mikołów
    Cezar
    Piwo produkowane specjalnie dla kibiców klubu piłkarskiego Orzeł Mokre z Mikołowa (Górny Śląsk). Przywiezione z tego miasta przez znajomego. Nie wiem, czy możliwe do kupienia gdziekolwiek indziej? Dlaczego akurat zupełnie w Polsce nieznany Orzeł, a nie np. Wisła, Cracovia czy Hutnik? Otóż...
    2006-10-14, 17:57
  • bastion
    Mołdawia, Budesti, Str. Chisinau 5, Kellers S.R.L.
    bastion
    Rzadko kursujący autobus podmiejski nr. 31, staje prawie pod bramą wjazdową małego browaru, ok. 10 km. od centrum Kiszyniowa, w miejscowości Budeszti ( bo tak się wymawia jego nazwę)
    Dla tych co niekoniecznie muszą odwiedzać wnętrza, a tylko napić się przy kominie miejscowego piwa,...
    2017-06-28, 21:58
  • YouPeter
    Oceny z ARTomatu - statystyka
    YouPeter
    Przeglądając listę użytkowników z największą ilością postów na forum browar.biz, jakiś czas temu naszło mnie pytanie, jak prezentowała by się taka lista dotycząca osób oceniających piwo przy pomocy ARTomatu? Niestety nie da się tego sprawdzić automatycznie, stąd też sporządziłem...
    2013-12-26, 23:17
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...