Słabo szukałeś
Od dawna bylem za usuwaniem prawdziwych martwych dusz - czyli takich użytkowników co od chwili rejestracji nie zalogowali się ani razu. chyba można to sprawdzić. Oczywiście nie mam na myśli użytkowników, którzy zaglądają tu nic nie pisząc.
Uważam, że liczba użytkowników powinna iść na jakość, a nie na ilość jak to sugerują inni.
Co z tego,ze jest 40 tys z czego 1/4 to tylko rejestracja, lub jedno logowanie, a potem kompletnie nic. Co to komu daje?
Od dawna bylem za usuwaniem prawdziwych martwych dusz - czyli takich użytkowników co od chwili rejestracji nie zalogowali się ani razu. chyba można to sprawdzić. Oczywiście nie mam na myśli użytkowników, którzy zaglądają tu nic nie pisząc.
Uważam, że liczba użytkowników powinna iść na jakość, a nie na ilość jak to sugerują inni.
Co z tego,ze jest 40 tys z czego 1/4 to tylko rejestracja, lub jedno logowanie, a potem kompletnie nic. Co to komu daje?

A kolejny admin... ja tu nie widzę chętnych na poświęcenie godziny w tygodniu na porządkowanie działu imprezowego... 
W tym konkretnym przypadku kwestia napisania kilku linijek kodu i sprawdzenia czy działa nie wymaga przekazania tego komuś do zrobienia, bo więcej mi czasu zajmie opis co ten kawałek kodu ma robić niz jakbym napisał go sam. Niezależnie od wybranej drogi akurat nie mam obecnie czasu do poświęcenia go na ten cel, bo nie czuję się przyparty do muru przez martwe dusze.
.
Comment