zdecydowanie Łomża
Łomża
Collapse
X
-
co jak gdzie?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Related Topics
Collapse
-
One more kanpai @browar_lubrow & @onemorebeer.pl
5,3 ABV / ? P
Ryżowy Lager z chmielami Izabela i Amora preta
#ricelager #lager #cannedbeer #polishlager #izabela #amorapreta
One More Kanpai to jak spotkanie samuraja, który po długiej podróży...-
Channel: Piwo - konkretnie
2025-06-29, 13:25 -
-
Pewnie nic nowego dla miejscowych, dla mnie jak najbardziej. Nieco poza standardowym szlakiem w Poznaniu - taka fajna gastro-enklawa pomiędzy rondem Śródka a Ostrowem (Ostrowiem?) Tumskim w Poznaniu mi się objawila. A tam na ten przyklad silnie związany z Browar Za Miastem przyjazny lokal gdzie...
-
Channel: Wielkopolskie
-
-
Browar z miasteczka Nepomuk w kraju pilzneńskim warzy od 2018 r.
Więcej tu:
https://www.browar.biz/forum/piwo/pi...ar-zlata-krava
Określają je jako Lemon Cream Ale . Cream nie ze...-
Channel: Czechy
2025-09-14, 02:40 -
-
Zastanawiałem się, czy dwutygodniowy pobyt w północnej Portugalii uprawnia do założenia takiego wątku, ale moje skrupuły zostały przełamane, kiedy okazało się, że nikt wcześniej tego nie zrobił.
Kraj niby wina, z wielkim kobinatem chlania, pardon, degustowania w Viilla Nova de Gaia...-
Channel: Piwo - Gdzie
-
-
Piwo z Lidla za 2,55zł. Alkohol 6%. Innych danych brak. Kod LA - Łomża. Piana ambitna, gęsta, co też widać na zdjęciach. Zapach metal, trochę słodu. Barwa bursztynowa. Smak? Nuty słodowe, alkoholowe, alkoholowa, marginalna goryczka. Van Pur zleca różnym browarom produkcję tych piw do różnych...
-
Channel: Piwo - konkretnie
2025-08-29, 14:26 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment