BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób. Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających. Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!
Wspieraj swój Browar - zostań Premium-Użytkownikiem!
W najbliższym czasie będę przenosił Browar.biz i Centrum Piwowarstwa na serwer z nowym oprogramowaniem. Obecnego dwunastolatka nie jestem w stanie bezboleśnie zaktualizować, więc jest z tym trochę zachodu. Dla niektórych obecny stan to tylko niewyświetlanie się zielonej kłódeczki w przeglądarce...
od jakegoś miesiąca czasu otrzymywałem listy z Ebaya z prośbą o uaktulanienie konta oraz zweryfikowanie moje loginu i passworda, oczywiście nie robiłem tego przez link zamiesczony w mailu. Następne maile głosiy, że jeśli tego nie zrobię moje konto zostanie zlikwidowane. Podesłany link też...
zapraszam do odwiedzenia mojej strony z rankingiem piw https://browariat.pl Nie ma na niej jeszcze ocen i nie chcę ich sztucznie generować, jak komuś się spodoba i będzie chciał pooceniać to trzeba założyć sobie konto. Spokojnie nie wysyłam żadnego spamu, to moja prywatna...