Od kilkunastu dni widać działania Sety, nowego moderatora
Kołyski Piwowarskiej
Po nieśmiałym z mej strony zaproszeniu do współpracy, człek wziął się natychmiast do ciężkiej pracy i przygotował na dzień dobry
Przewodnik: Browarnictwo amatorskie w browar.biz:
który to powinien ułatwić start początkującym w temacie piwowarstwa domowego.
Poza powyższym, Seta pomoże mi utrzymać jako taki porządek w tej dynamicznej i wymagającej anielskiej cierpliwości części Forum.
Powitajmy może zatem gromkim aplauzem Setę na nowym stanowisku, bo przed nim niekończąca się mordęga
:
A i można mu też podpowiadać sugestie rozwoju tegoż działu, kto wie, może będzie to bardziej skuteczne niż metody wcześniejsze
Kołyski Piwowarskiej
Po nieśmiałym z mej strony zaproszeniu do współpracy, człek wziął się natychmiast do ciężkiej pracy i przygotował na dzień dobry
Przewodnik: Browarnictwo amatorskie w browar.biz:
który to powinien ułatwić start początkującym w temacie piwowarstwa domowego.
Poza powyższym, Seta pomoże mi utrzymać jako taki porządek w tej dynamicznej i wymagającej anielskiej cierpliwości części Forum.
Powitajmy może zatem gromkim aplauzem Setę na nowym stanowisku, bo przed nim niekończąca się mordęga
: A i można mu też podpowiadać sugestie rozwoju tegoż działu, kto wie, może będzie to bardziej skuteczne niż metody wcześniejsze
. 2.06.2006 roku sládek Mojmír Velký uwarzył swoją pierwszą warkę Ryzáka 11° o objętości 250 l w browarku odległym o 1,5 km od centrum Vojkovic. Tak zaczęła się historia, po pięciu tygodniach piwo można było...