Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Zwiększanie wydajności

Collapse
X
 
  • Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • DanielJakubowski
    Senior
    • 12-2005
    • 791

    #16
    Na wydajność wpływa z tego co zauważyłem proporcja przerw w zacieraniu infuzyjnym. Największe wydajności uzyskiwałem gdy przerwa skukrzająca trwała ponad poł godziny. Przy przerwach scukrzających o długości poniżej 30 minut, bez względu na długość przerwy dekstrykcyjnej wydajność była znacznie słabsza. Ktoś podziela te spostrzeżenia w swoim doświadczeniu ?
    Pozdrawiam
    dj

    Comment

    • hasintus
      Senior
      • 07-2006
      • 850

      #17
      Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika krogo Wyświetlenie odpowiedzi
      Filtracja nie ma bezpośredniego wpływu na wydajność. Od sposobu filtracji zależy jednak skuteczność wysładzania a oczywiste jest, że jeśli część cukrów nie zostanie wypłukana i pozostanie w młócie to końcowa wydajność będzie niższa.
      To ma czy nie ma

      Comment

      Przetwarzanie...
      X
      😀
      🥰
      🤢
      😎
      😡
      👍
      👎