Witam  Chciałbym się spytać kiedy mogę liczyć na dostępność zestawu zaciermistrz pro? Chciałbym go już kupić,  mam na oku jeszcze jeden zestaw z innej strony, ale w sumie ten Wasz wygląda solidniej i społeczność fajna, więc mam nadzieję, że to kwestia dnia(i)
 Chciałbym się spytać kiedy mogę liczyć na dostępność zestawu zaciermistrz pro? Chciałbym go już kupić,  mam na oku jeszcze jeden zestaw z innej strony, ale w sumie ten Wasz wygląda solidniej i społeczność fajna, więc mam nadzieję, że to kwestia dnia(i)  Proszę o jakąś w miarę szybką odp
 Proszę o jakąś w miarę szybką odp  

Chciałbym się spytać kiedy mogę liczyć na dostępność zestawu zaciermistrz pro? Chciałbym go już kupić,  mam na oku jeszcze jeden zestaw z innej strony, ale w sumie ten Wasz wygląda solidniej i społeczność fajna, więc mam nadzieję, że to kwestia dnia(i)
 Chciałbym się spytać kiedy mogę liczyć na dostępność zestawu zaciermistrz pro? Chciałbym go już kupić,  mam na oku jeszcze jeden zestaw z innej strony, ale w sumie ten Wasz wygląda solidniej i społeczność fajna, więc mam nadzieję, że to kwestia dnia(i)  Proszę o jakąś w miarę szybką odp
 Proszę o jakąś w miarę szybką odp  

Comment