Promocje - 11.11.2009 - 24.11.2009

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• pebejot
    Włochy, Quero, Via Feltre 23, Birrificio di Quero
    pebejot
    Quero to niewielka miejscowość na północy Włoch w prowincji Belluno, położona u podnóża pasma górskiego Monte Schiara.
    Przebiega tędy linia kolejowa z Treviso do Belluno, jednak najbliższa stacja Quero-Vas oddalona jest o ponad 2 km od miejscowości.
    Pociągi regionalne kursują...
    2025-09-30, 10:01
  • Alkoneser
    Kolekcja kapsli (jedynie wypite samemu) + kolekcja alkoholi + wiele innych :)
    Alkoneser
    Cześć,
    moja kolekcja, w porównaniu z innym dostępnymi w internecie, przedstawia się dość nędznie, ale jest ku temu jeden ważny powód - zbieram kapsle jedynie z piw, które wypiłem sam.
    Jako, że kolekcja wystartowała w listopadzie 2019, a mnie się już udało uzbierać tych...
    2023-06-20, 13:01
  • Serokomlak
    Szwecja, Kalmar, Polhemsgatan 30, Ängöl AB
    Serokomlak
    Kalmar to miasto portowe (40 tys. mieszkańców) nad Cieśniną Kalmarską, znane z historii z Unii Kalmarskiej z 1397 r., wiążącej Szwecję, Danię i Norwegię unią personalną. W jej następstwie, na zamku w Kalmarze, koronowano władcę tych trzech królestw skandynawskich - Eryka Pomorskiego...
    2025-09-28, 21:34
  • bastion
    Chorwacja, Hvar, Petricevo Setaliste 8, Vunetovo Craft Beer.
    bastion
    Na wyspę Hvar ciągną w lecie tłumy i wcale się temu nie dziwię, gdyż miejsce po prostu jest piękne. I nie tylko miasto Hvar ale też np. Stary Grad też ma swój urok. Chociaż malkontenci mogliby to wszystko podsumować zdaniem, że wszystkie miasta, miasteczka i osady w pasie wybrzeża są...
    2021-10-15, 21:43
  • dadek
    Stary Sącz, Jana Pawła II 58, Browar Personall Kraft
    dadek
    Browar z restauracją o dość dziwnej nazwie otworzył swe podwoje w listopadzie 2021. Nasza ekipa dotarła tu 12.02.2022 korzystając z ostatniego weekendu gdy można było wykorzystać Bilet Weekendowy PKP IC (beton zarządzający ta firmą zlikwidował go argumentując "bo ludzie jeździli...
    2022-04-08, 01:05
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...