pytanko nowego

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• zdzisieksz
    Pytanko
    zdzisieksz
    Witam.Czy ktoś z kolekcjonerów,posiada link do "elbląskich"etykiet i zechciałby się nim podzielic?Będę bardzo,a bardzo wdzięczny.
    2021-08-18, 14:15
  • winczer
    Pytanko.
    winczer
    WITAM...

Widzę, że dużo się tu pozmieniało...

Kiedyś - była tu galeria, gdzie były dodawane etykiety, podstawki, kapsle itp... czy to funkcjonuje w nowym browar.biz...?

Jeśli tak - to gdzie to jest - bo nijak nie potrafię tego odnaleźć.
    ...
    2020-12-15, 18:29
  • slawekkazek
    Browar Głuchołazy (do 1945 Ziegenhals)
    slawekkazek
    Szperając w archiwum browar.bizowym zauważyłem, że problematyka browaru w Głuchołazach nie posiada odrębnego wątku (i w ogóle nie jest zbyt bogato reprezentowana). Postanowiłem to uzupełnić, dodając na początek nowego wątku kilka informacji (by temat nie był gołosłowny). W trakcie...
    2020-03-01, 17:50
  • dadek
    Vojkovice 252, Pivovar Koníček
    dadek
    Koníček to już mało powiedziane bo wyrosło już z niego spore konisko. 2.06.2006 roku sládek Mojmír Velký uwarzył swoją pierwszą warkę Ryzáka 11° o objętości 250 l w browarku odległym o 1,5 km od centrum Vojkovic. Tak zaczęła się historia, po pięciu tygodniach piwo można było...
    2023-11-22, 06:14
  • heckler
    Příbor, Josefa Rašky 392, Pivovar Pivojem
    heckler
    Jan Jemelka , to kolejny piwowar domowy, który spełnił swoje marzenie o własnym browarze. Instalację ustawiono na parterze prywatnego domu stojącego w jednej ze starych, ciasnych uliczkach miasta Příbor.
    Cały sprzęt został zakupiony w Chinach i w jego skład wchodzi 500 litrowa warzelnia...
    2023-10-10, 09:08
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...