Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

Przykrywanie alkoholu

Collapse
X

Treść dla wspierających

Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.

To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.

Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.

Aktualny poziom wsparcia: 20%

To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.

Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:

• 💛 Wsparcie finansowe
    Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
    Zaloguj się i wspieraj
  • ✍️ Wkład merytoryczny
    Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.
Zaloguj się i napisz coś na ten temat Utwórz nowy wpis (w wybranym dziale)

Related Topics

Collapse

• adam1878red
    powitanie i pytanie
    adam1878red
    Witam wszystkich i mam pewne nasuwające mi się po ostatnim warzeniu pytanie.
    Posiadam kociołek warzelny VEVOR 30 litrów i o ile warzenie piwa w ilości 20 litrów nie nastręcza żadnych problemów, tak przy moim 1 podejściu do stouta postanowiłem go zrobić w ilości 10 litrów. I tu zaczęły...
    2025-08-04, 19:14
  • e-prezes
    Browar Bałtów, Porter Bałtowski
    e-prezes
    Wszystkie piwa, łącznie z brzeczkowym napojem mają oprawę (i ety) związaną z dinoparkiem. To jest produkt poza główną linią i raczej tylko dlatego, że po sezonie, gdy nie ma takiego przerobu piw do jedzenia był czas (i wolne tanki), by urzeczywistnić marzenie piwowara na coś ekstra. Niestety...
    2023-09-11, 16:15
  • kurek93
    Pszenica z błędami.
    kurek93
    Witam.
    Wczoraj zrobiłem swoje drugie piwko, pierwsze z zacierania. Piwko pszeniczne z zestawu BA,Hefeweizen Jasne pszeniczne 13blg. Oczywiście,nie obyło się bez problemow i przemyśleń.
    • słód Weyermann® pszeniczny jasny - śrutowany,
    • słód Weyermann® pilzneński - śrutowany,
    • słód Weyermann®
    ...
    2023-01-13, 10:28
  • HaJni
    Problem z wymianą
    HaJni
    Rzadko kiedy wymieniam się podstawkami, ale miałem kilka kompletów nowej serii żubra, wieść poszła i kilka osób się do mnie odezwało. Jeden komplet bez problemów dotarł do Warszawy. Dwa kolejne wysłałem, jak zawsze poleconym, 9 września: jeden do Poznania, drugi do Warszawy. Ten pierwszy...
    2020-10-14, 17:40
  • Orzech1988
    X Częstochowski Konkurs Piw Domowych Bractwa Piwnego
    Orzech1988
    Częstochowski Krąg Lokalny Towarzystwa Promocji Kultury Piwa BRACTWO PIWNE zaprasza piwowarki i piwowarów domowych do wzięcia udziału w Jubileuszowym X Częstochowskim Konkursie Piw Domowych Bractwa Piwnego.

Termin konkursu będzie zgodny z IV Częstochowskim Festiwalem Piwa (szczegóły...
    2019-01-13, 21:23
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...