Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

A może by tak...

Collapse
X

Treść dla wspierających

Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.

To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.

Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.

Aktualny poziom wsparcia: 20%

To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.

Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:

• 💛 Wsparcie finansowe
    Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
    Zaloguj się i wspieraj
  • ✍️ Wkład merytoryczny
    Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.
Zaloguj się i napisz coś na ten temat Utwórz nowy wpis (w wybranym dziale)

Related Topics

Collapse

• Onatc
    Voss Kveik MJ
    Onatc
    Cześć, zastanawia mnie jedna kwestia. Z racji ograniczeń sprzętowych mogę działać jedynie na wątkach ok. 10 l. Chcę kupić paczkę drożdży suchych Voss Kveik MJ. W przypadku US05 albo S04 wsypywałbym wszystko na jedną warkę, ale słyszałem opinie, ze z kveikami nie ma co przesadzać....
    2020-07-03, 07:33
  • coder
    Otwieramy browar rzemieślniczy – formalności i porady (artykuł z Piwowara)
    coder
    Każdy chyba piwowar domowy, któremu udało się uwarzyć dobre piwo myślał o wyjściu ze swoim produktem „do mas”, czyli o otwarciu własnego browaru komercyjnego. Jestem prawdopodobnie pierwszym szczęśliwcem w Polsce któremu udało się zrealizować taki „upgrade” - wraz z dwoma wspólnikami,...
    2015-07-31, 07:18
  • kloss
    Sobraga, Regab
    kloss
    Piwko z Gabonu, otrzymane pośrednio z Francji.
    Butelka 65 cl, alkohol 4,5%
    Piana niezbyt obfita i nietrwała.
    Barwa złocista.
    W smaku lekko kwaskowe o cytrynowym charakterze i oranzadowych nutach, z wyczuwalnym słodowym posmaczkiem.Właściwie bez goryczki. Po kilku łykach...
    2012-11-28, 08:54
  • kamyczek77
    Blue Room Brewery, Mętny Syf II Ciemne
    kamyczek77
    Wczoraj dane mi było spróbować ciemnego pszenicznego stworzonego ręką mojego domowego geniusza.Tak dobrego piwa jeszcze nie piłam(chociaż nie przepadam za ciemnymi pszeniczniakami).W pierwszej chwili myślałam,że to jedno z piw dostarczonych przez Piwowara z okolic Norynbergi.
    Pyszne!!!
    2003-08-01, 11:36
  • slavoy
    Czarnków, Eire 12
    slavoy
    Ciemne piwo z Czarnkowa!
    Kupiłem dziś wieczorem w Michasiu na Bemowie.
    Z pierwszych wrażeń powiem tylko że całkiem zacne
    Dokładniejszy opis i fotka jutro, jak ochłonę i łyknę drugie na spokojnie. Chciałem tylko być pierwszy
    2004-07-15, 21:45
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...