Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

A może by tak...

Collapse
X

Treść dla wspierających

Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.

To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.

Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.

Aktualny poziom wsparcia: 25%

To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.

Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:

• 💛 Wsparcie finansowe
    Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
    Zaloguj się i wspieraj
  • ✍️ Wkład merytoryczny
    Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.
Zaloguj się i napisz coś na ten temat Utwórz nowy wpis (w wybranym dziale)

Related Topics

Collapse

• Onatc
    Voss Kveik MJ
    Onatc
    Cześć, zastanawia mnie jedna kwestia. Z racji ograniczeń sprzętowych mogę działać jedynie na wątkach ok. 10 l. Chcę kupić paczkę drożdży suchych Voss Kveik MJ. W przypadku US05 albo S04 wsypywałbym wszystko na jedną warkę, ale słyszałem opinie, ze z kveikami nie ma co przesadzać....
    2020-07-03, 07:33
  • slavoy
    Czarnków, Eire 12
    slavoy
    Ciemne piwo z Czarnkowa!
    Kupiłem dziś wieczorem w Michasiu na Bemowie.
    Z pierwszych wrażeń powiem tylko że całkiem zacne
    Dokładniejszy opis i fotka jutro, jak ochłonę i łyknę drugie na spokojnie. Chciałem tylko być pierwszy
    2004-07-15, 21:45
  • Maggyk
    Lokal / Sklep Roku 2006
    Maggyk
    Kochani nadejszła wielkopomna chwila chciałoby się rzec. Oto ogłaszam konkurs na:
    Lokal i Sklep roku 2006.

Konkurs jest dwuetapowy.

W pierwszym etapie należy nadesłać do mnie na PW propozycję knajpy lub sklepu roku wraz z krótkim, aczkolwiek ciekawym uzasadnieniem....
    2006-12-26, 23:07
  • sto1krecikoow
    Pierwszy dolniak i rurka nie bulka :(
    sto1krecikoow
    Witajcie,

Po rozszerzeniu zasobów sprzętowych przystąpiłem do warzenia pierwszego pilsa, jeszcze bez zacierania. I się nie udało. Zwracam się niniejszym z pytaniem, co robić ??

Zastaw z homebrewing, ekstrakty Bruntal + dożdże Mauribrew Lager suche, nie zwróciłem...
    2012-04-19, 13:41
  • kloss
    Paraguaya, Baviera
    kloss
    Butelka 330 ml, alkohol 5%.
    Piana niewielka i nietrwała, barwa cytrynowo-złocista.
    Smak nieco mnie zaskoczył i to pozytywnie. Spodziewałem się kolejnego kwaskowo-cytrynowego pilsika, bo tak smakuje większość okolicznych piw. Tymczasem tu wrażenia są nieco bardziej złożone....
    2011-05-10, 11:53
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...