Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

A może by tak...

Collapse
X

Treść dla wspierających

Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.

To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.

Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.

Aktualny poziom wsparcia: 21%

To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.

Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:

• 💛 Wsparcie finansowe
    Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
    Zaloguj się i wspieraj
  • ✍️ Wkład merytoryczny
    Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.
Zaloguj się i napisz coś na ten temat Utwórz nowy wpis (w wybranym dziale)

Related Topics

Collapse

• Onatc
    Voss Kveik MJ
    Onatc
    Cześć, zastanawia mnie jedna kwestia. Z racji ograniczeń sprzętowych mogę działać jedynie na wątkach ok. 10 l. Chcę kupić paczkę drożdży suchych Voss Kveik MJ. W przypadku US05 albo S04 wsypywałbym wszystko na jedną warkę, ale słyszałem opinie, ze z kveikami nie ma co przesadzać....
    2020-07-03, 07:33
  • josefik
    [sprzedam] kadź zacierna
    josefik
    Robię już powoli przymiarki do zmiany technologii swojego warzenia a co za tym idzie poważnych zmian sprzętowych . Tak więc będę miał na pozbyciu Kocioł zacierny /keg 50l + grzałki 2x2kw/ ze sterownikiem Bolka + mieszadło /raczej bez silnika/ i filtrator. Będzie możliwość uwarzenia...
    2011-03-26, 13:04
  • kloss
    Paraguaya, Baviera
    kloss
    Butelka 330 ml, alkohol 5%.
    Piana niewielka i nietrwała, barwa cytrynowo-złocista.
    Smak nieco mnie zaskoczył i to pozytywnie. Spodziewałem się kolejnego kwaskowo-cytrynowego pilsika, bo tak smakuje większość okolicznych piw. Tymczasem tu wrażenia są nieco bardziej złożone....
    2011-05-10, 11:53
  • witkowskiartur
    Dzień ziemi na Polach Mokotowskich w Warszawie.
    witkowskiartur
    Właśnie, idąc do pracy, zobaczyłem, że na Polach coś się dzieje. Okazało się, że jest to festyn z okazji Dnia Ziemi.
    Całe pola obsadzone są przez stoiska z produktami regionalnymi - żywność, rękodzieło itd.
    Jest nawet jedno stanowisko z browaru Jabłonowo - jako browaru...
    2005-04-24, 13:13
  • kamyczek77
    Blue Room Brewery, Mętny Syf II Ciemne
    kamyczek77
    Wczoraj dane mi było spróbować ciemnego pszenicznego stworzonego ręką mojego domowego geniusza.Tak dobrego piwa jeszcze nie piłam(chociaż nie przepadam za ciemnymi pszeniczniakami).W pierwszej chwili myślałam,że to jedno z piw dostarczonych przez Piwowara z okolic Norynbergi.
    Pyszne!!!
    2003-08-01, 11:36
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...