Witam pierwszy raz na forum mam pytanie, ponieważ pierwszy raz będę starał sie robic moją warkę z zacieraniem (już dużo czytałem o tym wszystkim ale nie jestem pewien jednej rzeczy), posiadam duży gar w domu lecz na dnie są "odpryski" z 3 by sie znalazły czy mogę go wykorzystać czy te małe odpryski mogą zamienić się w siedlisko bakteri ?? z góry dziekuje za odpowiedź
Gar zacierny
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
Dość sympatyczne miejsce, choć spodziewałem się kiczu. Hotel, karczma (przeznaczona raczej na posiłki gości hotelowych i większe imprezy), basenik, sauna, wiata grillowa, konie, etc, a do tego oddzielny lokal browaru z kuchnią. Dania stosunkowo niedrogie i bardzo przyzwoite. W ofercie trzy...
-
Channel: Podkarpackie
-
-
Smutne, a jednak:
"Dziękuję wszystkim! Specjalne pożegnanie RateBeer! (1 lutego 2025)
Witam wszystkich, Mam dla Was trudne wieści — RateBeer zakończy działalność 1 lutego 2025 r.
RateBeer powstało i rozwijało się wokół jednego głównego celu: zapewnienia...-
Channel: Piwo - ogólne
-
-
-
Witam,
Mam pytanie odnośnie uwarzonej jakiś czas temu Mango Milkshake IPA.
Po uwarzeniu i 2 tygodniach burzliwej fermentacji piwo zeszło do 7,5 BLG (z poczatkowych 17) i przestało fermentować.
Po zlaniu na cicha i dodaniu 1 kg puree z mango piwo już 3...-
Channel: Kołyska piwowarska
-
-
Grainfather G30 v2 + filtr BackBrewing + akcesoria – stan bdb!
Sprzedam Grainfather G30 v2, użyty tylko 3 razy – stan bardzo dobry. Do G30 dołączone wszystko co wchodzi w skład kompletu czyli kociołek, kosz zacierny, sterownik, chłodnica przeciwbieżna, okablowanie, rurki, itd....2 Photos-
Channel: Targowisko piwowarskie
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment