Gar zacierny

Collapse
X
 
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • lukaszoooooo
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2011.01
    • 2

    #1

    Gar zacierny

    Witam pierwszy raz na forum mam pytanie, ponieważ pierwszy raz będę starał sie robic moją warkę z zacieraniem (już dużo czytałem o tym wszystkim ale nie jestem pewien jednej rzeczy), posiadam duży gar w domu lecz na dnie są "odpryski" z 3 by sie znalazły czy mogę go wykorzystać czy te małe odpryski mogą zamienić się w siedlisko bakteri ?? z góry dziekuje za odpowiedź
  • leona
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2009.07
    • 5853

    #2
    Śmiało. Tutaj jest 2 wynik z wyszukiwarki

    Comment

    • lukaszoooooo
      Szeregowy Piwny Łykacz
      • 2011.01
      • 2

      #3
      dziekuje i ja tego nie znalazłem ehh (wstyd i hańba) pozdro

      Comment

      Related Topics

      Collapse

      • Prusak
        Pstrągowa 815, Siedlisko Janczar
        Prusak
        Dość sympatyczne miejsce, choć spodziewałem się kiczu. Hotel, karczma (przeznaczona raczej na posiłki gości hotelowych i większe imprezy), basenik, sauna, wiata grillowa, konie, etc, a do tego oddzielny lokal browaru z kuchnią. Dania stosunkowo niedrogie i bardzo przyzwoite. W ofercie trzy...
        2022-07-13, 20:51
      • Latarnik
        RateBeer zakończy działalność 1 lutego 2025 r
        Latarnik
        Smutne, a jednak:

        "Dziękuję wszystkim! Specjalne pożegnanie RateBeer! (1 lutego 2025)

        Witam wszystkich, Mam dla Was trudne wieści — RateBeer zakończy działalność 1 lutego 2025 r.
        RateBeer powstało i rozwijało się wokół jednego głównego celu: zapewnienia
        ...
        2024-12-19, 19:30
      • kaczka116
        Ziemia Obiecana, Dziękuję i Pozdrawiam
        kaczka116
        Piwo gotowe do oceny
        2020-08-24, 10:23
      • etman
        Piwowar nr 54
        etman
        W 54. numerze Piwowara redakcja zanurza się w świat piw wędzonych. Czytelnik znajdzie tu zarówno fascynującą historię stylu, jak i praktyczne wskazówki dotyczące warzenia najlepszych koźlaków wędzonych w Polsce czy wyjaśnienia naukowe o związkach dymnych w piwie. Uzupełnieniem są kultowe...
        2025-09-25, 23:46
      • Marianowar_pl
        Mango Milkshake IPA
        Marianowar_pl
        Witam,

        Mam pytanie odnośnie uwarzonej jakiś czas temu Mango Milkshake IPA.

        Po uwarzeniu i 2 tygodniach burzliwej fermentacji piwo zeszło do 7,5 BLG (z poczatkowych 17) i przestało fermentować.

        Po zlaniu na cicha i dodaniu 1 kg puree z mango piwo już 3...
        2025-06-24, 13:42
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...