Witam, od niedawna mam chęć na wyprodukowanie własnego piwa i nie jestem pewien czy moje warunki lokalowe na to pozwolą. Całą produkcje chciałbym prowadzić w piwnicy, w której jest dość zimno (ok. 5-15 stopni). Czy to nie przeszkadzałoby/utrudniało cały interes?
Druga sprawa, jaki zestaw dla początkującego + pierwsze surowce polecalibyście dla kompletnego laika bez zdolności manualnych ;]? Jest tego tyle, że nie wiem co chcą mi wcisnąć, a co jest minimum do komfortowego działania. Chciałbym się zamknąć w 250 pln z przesyłką. Pozdrawiam.
Druga sprawa, jaki zestaw dla początkującego + pierwsze surowce polecalibyście dla kompletnego laika bez zdolności manualnych ;]? Jest tego tyle, że nie wiem co chcą mi wcisnąć, a co jest minimum do komfortowego działania. Chciałbym się zamknąć w 250 pln z przesyłką. Pozdrawiam.

): czy wszystkie dołączone produkty (słód, chmiel itp) będą mogły być przechowywane w domu przez 3-4 miesiące?

? Wyszukiwarka nic nie pokazała pomimo wpisywania różnych opcji
. A to przecież starówka, zaledwie 300 m od głównego dworca DB, więc raczej odwiedzających nie brakuje, zapewne z Polski również. A jak wyczytałem na stronie...
Comment