Zestaw dobry ale ta kapslownica to los na loterii.Może być dobra ale równie dobrze możesz stracić kilka butelek przy kapslowaniu.Jednak jeśli nie jesteś jeszcze pewien czy piwo to twoje życie
to ryzyko nie jest wielkie.Czasem też łatwiej co jakiś czas wydać stówkę na lepszy sprzęt niż od razu 500-600 zł.Zacznij od brewkita.Nie jest to prawdziwe warzenie ale uczy kilku podstawowych rzeczy a z piwa i tak będziesz dumny
to ryzyko nie jest wielkie.Czasem też łatwiej co jakiś czas wydać stówkę na lepszy sprzęt niż od razu 500-600 zł.Zacznij od brewkita.Nie jest to prawdziwe warzenie ale uczy kilku podstawowych rzeczy a z piwa i tak będziesz dumny
): czy wszystkie dołączone produkty (słód, chmiel itp) będą mogły być przechowywane w domu przez 3-4 miesiące?
). Trochę więcej wyczucia trzeba mieć z butelkami z niskim kołnierzem. I do nich dobrać miękkie kapsle. Greta nie daje u mnie rady butelkom z gwintem. Ogólnie jednak na ok 25 warek strzaskałem tylko 2 butelki. To chyba niezły wynik.
Ten zestaw na początek to dobry wybór.
? Wyszukiwarka nic nie pokazała pomimo wpisywania różnych opcji
. A to przecież starówka, zaledwie 300 m od głównego dworca DB, więc raczej odwiedzających nie brakuje, zapewne z Polski również. A jak wyczytałem na stronie...
Comment