Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Dezynfekcja lodówki

Collapse
X
 
  • Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

  • #16
    Dzięki za porady.
    Do dezynfekcji wszystkiego (od fermentora, przez butelki do opakowania drożdży) używam 70% alkoholu, wszystko nim spryskuje, tylko czasem jest problem w jego zdobyciu … więc chce mieć alternatywę.
    Desprej wychodzi drogo, poszukam cen mexipolu i perhydrolu.

    Comment

    • zgoda
      Senior
      • 05-2005
      • 3516

      #17
      Na duże rzeczy wychodzi drogo, nawet jak tanio kupisz. ClO2 wychodzi do tego najtaniej i jest bardzo skuteczne.
      Browar Clair de Lune - zapiski literackie, brewing log, na fejsbóku, blog

      Comment

      • anteks
        maruda
        • 08-2003
        • 10738

        #18
        Najważniejsze to dokładnie umyć a dopiero później dezynfekować
        Mniej książków więcej piwa

        Comment

        Przetwarzanie...
        X
        😀
        🥰
        🤢
        😎
        😡
        👍
        👎