Mycie kegaq !!!!!
No własnie jak go dobrze wymyc w moim jest po kilkukrotnym myciu goraca woda z Ludwikiem drobna kaszka na dennej częsci i nie mam pojecia jak ją usunac/Czy jest na to sposob oraz na usuniecie przykrego zapachu jaki pozostawia piwo faqbrykowane a nie lezakowane naturalnie/moze mi ktos podpowie co robic?johnny.
No własnie jak go dobrze wymyc w moim jest po kilkukrotnym myciu goraca woda z Ludwikiem drobna kaszka na dennej częsci i nie mam pojecia jak ją usunac/Czy jest na to sposob oraz na usuniecie przykrego zapachu jaki pozostawia piwo faqbrykowane a nie lezakowane naturalnie/moze mi ktos podpowie co robic?johnny.
Mam problem z pianą w przewodzie za głowicą. Podłączyłem kega do schładzarki i po nocy lała się tylko piana. Wieczorem odpowietrzyłem instalacje i lała się piękne złote piwko, natomiast następnego dnia 30-40 cm rurki miedzy schładzarka a głowicą było wypełnione gazem z pianą. Odpowietrzanie to kolejne 2-3 litry. Czy to może być problem z głowicą? Czy to może gaz dostaje się do wyjścia z piwem?
) spędziliśmy w dużo większym i znacznie starszym (1872)...
Comment