Witam,
Zauważyłem twój post między innymi o otwieraniu keg-ów, mam problem, a dokładniej mam jednego kega ale nie posiadam żadnego „sprzętu” do jego otworzenia, czy istnieje jakiś „przenośny” sprzęcik? Czy można gdzieś to wypożyczyć? [Kraków], bardzo bym prosił pomoc,
z góry dziękuję,
pozdrawiam Robert
Witam,
Zauważyłem twój post między innymi o otwieraniu keg-ów, mam problem, a dokładniej mam jednego kega ale nie posiadam żadnego „sprzętu” do jego otworzenia, czy istnieje jakiś „przenośny” sprzęcik? Czy można gdzieś to wypożyczyć? [Kraków], bardzo bym prosił pomoc,
z góry dziękuję,
pozdrawiam Robert
A fitting jest z otworem na krawędzi płytki czy bez ?
Po spuszczeniu gazu poprzez instalację. Należy w ten otworek na pierścieniu włożyć pręt lub śrubokręt i za pomocą młotka obracać nim fitting w lewo. Trzeba bardzo uważać by nie nachylać się nad fittingiem, bo może go gaz silnie wybić w górę i wybić zęby lub urwać głowę. Jak mieszkasz w Krakowie to odezwij się na PW do mnie, jeżeli w mojej okolicy to przyjdę i odkręcę CI to
Świeżo otwarty mikrus o zawrotnym wybiciu 0,5 hl w centrum Baru. Na kranie dziś 4 rodzaje (IPA, NEIPA, wiedeńskie, monastyrskie [pół]ciemne), spożycie przed lokalem, warzenie na górze.
Uwaga polityczna: lokal prowadzony przez rosjan. ...
Po przenosinach z Wlenia browar Dolina BoBRU znalazł swe miejsce w Jeleniej Górze w dawnej fabryce włókienniczej Anilux, jednak nie nad Bobrem, a tuż przy jego dopływie - rzece Kamienna. I to ona była przyczyną fatalnej powodzi we wrześniu 2024. Nikt się nie spodziewał, że płynąca dość...
Browarek znajduje się idealnie w połowie drogi pomiędzy węzłową stacją Stará Paka, a przystankiem osobowym Nová Paka město. Tak więc z pociągów możemy wysiąść tam gdzie nam bardziej pasuje, z każdej strony do przejścia jest 1700 m.
Nasza 4-osobowa ekipa była zaproszona do browaru...
Comment