Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

Upadek obyczajów - butelka PET do piwa w BA

Collapse
X

Treść dla wspierających

Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.

To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.

Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.

Aktualny poziom wsparcia: 21%

To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.

Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:

• 💛 Wsparcie finansowe
    Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
    Zaloguj się i wspieraj
  • ✍️ Wkład merytoryczny
    Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.
Zaloguj się i napisz coś na ten temat Utwórz nowy wpis (w wybranym dziale)

Related Topics

Collapse

• kloss
    Browar Góra-upadek?
    kloss
    Szukałem tematu w wyszukiwarce ale bez rezultatu.
    Byłem niedawno w Górze w celach piwnych z zamiarem odwiedzenia browaru.Wcześniej byłem tam dwukrotnie i dostałem piwo oraz gadżety/etykiety,podstawki i kufel/.Teraz browar zamknięty był na głucho a tubylec powiedział,że o ile dwa mieśiące...
    2004-08-26, 21:10
  • adam16
    Upadek Zabrza - sukces Suwałk?
    adam16
    Jestem wkurzony. Zabrzańskich piw nie ma. Dziś szukałem ich w miejscach gdzie zawsze można było się w nie zaopatrzyć (Ruda Śląska – Kochłowice i Chorzów Batory). I wszystko na nic. We wszystkich sklepach zamiast Zabrza są piwa z Suwałk – toż to prawdziwa suwalska inwazja....
    2005-10-13, 18:11
  • jerzy
    Upadek Browaru Północnego?
    jerzy
    Jak donosi serwis suwalki.info suwalski browar zbankrutował i może zostać zamknięty lada dzień.
    2006-08-13, 09:31
  • zAjkA
    Upadek Browaru Mazowieckiego.
    zAjkA
    Niestety ale mam niemiłą wiadomość. Dzwoniąc dziś do browaru w sprawie beczki dowiedziałem się o jego upadku. Pan który odebrał powiedział że być może dostanę jeszcze beczkę na Bokserskiej zaś jeśli chce mogę przyjechać i zabrać to co zostało w magazynach w butelkach 0,5l. Dla...
    2006-07-28, 11:17
  • darekd
    Püttner, F-16
    darekd
    Browarek z miejscowości Schlammersdorf w Górnym Palatynacie.

http://brauerei-puettner.de/

Jest to heller bock. Na ecie dopisane "Absturz garantiert" czyli upadek gwarantowany.
    Chodzi o to, że w okolicy browaru w 2015 roku rozbił się amerykański myśliwiec...
    2016-12-18, 12:58
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...