Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

Upadek Brewdoga

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• Javox
    Jaka piękna katastrofa!
    Javox
    Legenda upadła... zobaczymy co będzie dalej...

https://www.wiadomoscihandlowe.pl/pr...ihuany-2532818

Oczywiście znany kolega Tomasz przybliżył trochę sytuację.
    ...
    2026-03-07, 09:20
  • heckler
    Czechy, Týn nad Vltavou, Pivovarská 510, Vltavotýnský pivovar
    heckler
    Týn nad Vltavou to historyczne miasto w Kraju Południowoczeskim, położone po obu brzegach Wełtawy niedaleko ujścia Lužnicy.
    Pomimo, że Vltavotýnský pivovar Týn nad Vltavou działa już parę lat, bo od grudnia 2019 roku, jakoś tak nie było okazji go odwiedzić.
    Pierwsza pisemna...
    2025-08-26, 09:50
  • darekd
    Łańcut, GlassGO
    darekd
    Black Currant Wee Heavy BA

Ekstr. 25%
    Alk. 11% (to już właściwie jakiś szkocki barley wine)

Nie wspominają w beczce po czym leżakowało, zatem domyślam się, że w czystej. W składzie czarna porzeczka i wanilia. Chmiele Warrior i Fuggles

Aromat- ciężki z melasą,
    ...
    2024-07-21, 01:04
  • e-prezes
    Galway Bay, Ostara
    e-prezes
    Nie wiem dlaczego kupując to piwo we włoskiej knajpce Birra Cerqua (gościnne krany) byłem przekonany, że jest to włoskie piwo. Może dlatego, że nazwa brzmiała dość tajemniczo (nie angielsko) i po szybkim sprawdzeniu co ta nazwa oznacza nie wzbudziło to moich wątpliwości. A powinno, ale...
    2023-02-16, 20:57
  • heckler
    Lednice, Břeclavská 368, Pivovar Lednice
    heckler
    Myślę, że prawie każdy o tym miasteczku coś tam słyszał, a ja np. zawitałem tam już po raz czwarty.
    W Lednicy znajduje się neogotycki zamek otoczony dwustuhektarowym parkiem. W 1996 roku obiekt ten razem z pałacem w sąsiedniej miejscowości Valtice wpisany został na listę...
    2022-08-31, 10:17
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...