Jak podaje Super Biznes na fb upadł szkocki browar Brewdog. Tych którzy chcą się dowiedzieć coś więcej na ten temat odsyłam do źródła : fbid=1696637145797693&set=a.465895772205176
BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!
Upadek Brewdoga
Collapse
X
-
Upadek Brewdoga
Super Biznes. 80,670 followers · 14,364 talking about this. Profil SuperBiznesu, ekonomicznego dodatku do SuperExpressu. Piszemy o finansach dla Was!Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Tagi: brak -
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Related Topics
Collapse
-
Legenda upadła... zobaczymy co będzie dalej...
https://www.wiadomoscihandlowe.pl/pr...ihuany-2532818
Oczywiście znany kolega Tomasz przybliżył trochę sytuację.
...-
Channel: Historia
-
-
Týn nad Vltavou to historyczne miasto w Kraju Południowoczeskim, położone po obu brzegach Wełtawy niedaleko ujścia Lužnicy.
Pomimo, że Vltavotýnský pivovar Týn nad Vltavou działa już parę lat, bo od grudnia 2019 roku, jakoś tak nie było okazji go odwiedzić.
Pierwsza pisemna...-
Channel: Czechy
-
-
Black Currant Wee Heavy BA
Ekstr. 25%
Alk. 11% (to już właściwie jakiś szkocki barley wine)
Nie wspominają w beczce po czym leżakowało, zatem domyślam się, że w czystej. W składzie czarna porzeczka i wanilia. Chmiele Warrior i Fuggles
Aromat- ciężki z melasą,...-
Channel: Piwo - konkretnie
-
-
Nie wiem dlaczego kupując to piwo we włoskiej knajpce Birra Cerqua (gościnne krany) byłem przekonany, że jest to włoskie piwo. Może dlatego, że nazwa brzmiała dość tajemniczo (nie angielsko) i po szybkim sprawdzeniu co ta nazwa oznacza nie wzbudziło to moich wątpliwości. A powinno, ale...-
Channel: Irlandia
2023-02-16, 20:57 -
-
Myślę, że prawie każdy o tym miasteczku coś tam słyszał, a ja np. zawitałem tam już po raz czwarty.
W Lednicy znajduje się neogotycki zamek otoczony dwustuhektarowym parkiem. W 1996 roku obiekt ten razem z pałacem w sąsiedniej miejscowości Valtice wpisany został na listę...-
Channel: Czechy
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment