śrutownik

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• zasada
    Śrutownik Brewferm - Grain Gorilla
    zasada
    Kupiony jako używany z dwa lata temu. Wykorzystany tylko kilkukrotnie. W związku ze zminimalizowaniem warzenia stał się zbędny.
    350 PLN za śrutownik w takim stanie wydaje mi się korzystną i niespotykaną w Internetach ceną.
    Preferowany odbiór osobisty - poznańska WIlda, wysyłka...
    2024-08-27, 15:18
  • dadek
    Luhačovice, Družstevní 142, Lázeňský pivovar/Restaurace U koňa
    dadek
    Znane uzdrowisko na wschodniej Moravě doczekało się w tym roku swojego browaru. Powstał on blisko luhačovického zámku (czyli pałacu) z 1738 roku, w przemysłowej przybudówce do budynków restauracji i pensjonatu "U koňa". Przyjeżdżając do Luhačovic pociągiem mijamy ten kompleks...
    2021-12-20, 02:37
  • dadek
    Zakrzów 413, Browar Kazimierz
    dadek
    19.06.2019 miałem okazję na zaproszenie Krzyśka i Mateusza Jachimczaków (czyli taty i syna) odwiedzić ich browar. Przybyłem do Podłęża do ich domu gdzie mieszkają z całą rodziną i razem udaliśmy się do odległego o jakieś 1200 m browaru. Byłem przekonany, że cały czas jesteśmy w...
    2019-08-08, 23:17
  • Stanley1980
    kupię przygarnę skrzynki "z 6" i śrutownik ręczny Gdańsk
    Stanley1980
    kupię przygarnę skrzynki "z 6" i śrutownik ręczny Gdańsk
    2018-02-12, 17:29
  • SwinskiRyjek
    Bobik słodowany
    SwinskiRyjek
    Viking Malt toto oferuje pod nazwą handlową "Sprau" jako dodatek do zasypu mający znacznie podkreślić i uwypuklić aromaty i smaki chmielowe.

To takie ziarna wielkości grochu, przyjeżdżają w postaci nieco złamanej. Są dość twarde. Trzeba ześrutować i pomęczyć...
    2025-02-13, 19:23
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...