W zeszłym tygodniu w Kauflandzie widziałem torby termoizolacyjne pojemności 13 i 27 litra, z druga kosztowała 23 zł z groszami, dobre na piknik i do przechowywania piwa z użyciem wkładów chłodzących to utrzymania odpowiedniej temp.
po prostu mlody_w_fachu
- - -
gdzieniegdzie znany jako winorobek
W Selgrosie są dostępne elektryczne lodówki turystyczne:
- 20 l , zasialnie 12 V lub 230 V, schładza o 16*C poniżej temp. otoczenia, 14518 zł (brutto)
- 28 l , zasialnie 12 v lub 230 V, schładza o 18*C poniżej temp. otoczenia, 242,78 zł (brutto)
Są też zwykłe lodówki turystyczne od 30,38 zł (brutto)- 10 l, 20 l i 32 l
Więcej lodówek w gazetce nie ma ale może się okazać, że jest ich więcej w sprzedaży.
po prostu mlody_w_fachu
- - -
gdzieniegdzie znany jako winorobek
Nowy wielokran w sercu plzeňské starówki. Otwarto go u progu jesieni 2022 i mieści się w bezpośredniej bliskości náměstí Republiky (północno-zachodni narożnik). Trafiliśmy tu zupełnie przypadkiem skuszeni wystawioną na chodniku reklamą. Wnętrze niezbyt wielkie ale przyjemne, ściany...
18.07.2025 przy okazji zwiedzania Schwerina postanowiliśmy udać się na drugą stronę ogromnego jeziora Schweriner See, nad którym leży miasto. Naszym celem była miejscowość Leezen na wschodnim brzegu i znajdujący się tam browarek Hennings (powstały w 2012 roku), który oficjalnie otwiera...
W Utrechcie browarów nie brakuje, jednak ja wpadłem do tego miasta 19.07.2023 tylko na kilka godzin więc musiałem dokonać wyboru. Po zwiedzeniu pięknej starówki, na piwo postanowiłem pójść zupełnie gdzie indziej, z dala od tłumów i turystów.
Powstały w 2016 roku browarek De Kromme...
Firmowy lokal znanego portugalskiego browaru kraftowego Letra umiejscowionego na północ od Bragi.
Lokalizacja bardzo dobra, w samym centrum starego miasta, nieopodal katedry.
Czynne od środy do niedzieli od 12. 30, w poniedziałki i wtorki od 17.00.
Miejsce cieszy się dużym zainteresowaniem...
Comment