Zebrane orientacyjne dane posłużą do wprowadzenia nowej wersji worka zaciernego, który będzie udoskonaloną i tańszą alternatywą do tych worków, które były dotychczas dostępne na polskim rynku.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Shlangbaum
Bardzo dziękuję wszystkim za wpisy w tym wątku
Zebrane orientacyjne dane posłużą do wprowadzenia nowej wersji worka zaciernego, który będzie udoskonaloną i tańszą alternatywą do tych worków, które były dotychczas dostępne na polskim rynku.
Zanim wprowadziłem nowe plany w życie - wycofałem się z działalności komercyjnej dla piwowarów domowych. Jednak ponieważ miałem gotowy projekt nowego worka zaciernego, powiem w tym miejscu, że jak go już dopracuję (pewnie w zimie), to pomny doświadczeń z poprzednimi workami opiszę na forum jak skutecznie zrobić samemu taki sprzęt w domu.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Shlangbaum
Zanim wprowadziłem nowe plany w życie - wycofałem się z działalności komercyjnej dla piwowarów domowych. Jednak ponieważ miałem gotowy projekt nowego worka zaciernego, powiem w tym miejscu, że jak go już dopracuję (pewnie w zimie), to pomny doświadczeń z poprzednimi workami opiszę na forum jak skutecznie zrobić samemu taki sprzęt w domu.
Moment to sklepik padł?
Uważaj co Twoje dziecko robi w internecie - następnym razem zabierze Twój dowód...
Drugi temat przygotowany przez Crizza jest gotowy do przedyskutowania. Bardzo proszę w ciągu nadchodzących kilku dni o zamieszczanie swoich komentarzy dot. poniższego tekstu. Zostaną one wzięte pod uwagę podczas przygotowania ostateczniej wersji opracowania, które trafi do działu BA. ...
Wielu na pewno znany piwowar Tomek "Bigos" Biegański, pracujący wcześniej w gdańskiej Brovarni a potem w Nowym Browarze we Wrzeszczu, pół roku temu podjął pracę głównego piwowara w browarze Egerer w Dolnej Bawarii. Nie jest codziennością by w tak tradycyjnie piwnym kraju cudzoziemiec...
Potrzebuje porady chcę zrobić kegerator u siebie w domu. Kegerator na piwa dostępne narynku. Potrzebuje rozmiary kegów 20, 30, 50 litrowych dostępnych w hurtowniach. Rozmiary te potrzebne Mi są tak aby dobrać wielkość lodówki aby zmieścił się tam keg i butla co2....
Minibrowar, a właściwie firmowy pub minibrowaru Oso Brew.
Jeden z setek malutkich klimatycznych, jakie rozsiane są w najrozmaitszych zakątkach wąskich uliczek centrum Madrytu.
Po wejściu znajdujemy się w malutkim pomieszczeniu z barem, gdzie stali bywalcy zasiadają na wysokich krzesłach...
Comment