BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób. Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających. Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!
Mam do sprzedania zestaw startowy do domowej produkcji piwa; W skład zestawu wchodzą:
- pojemnik fermentacyjny 33 litry z pokrywą
- pojemnik fermentacyjny 33 litry z pokrywą oraz kranik
- termometr analogowy
- ballingometr / areometr / cukromierz 0-25º BLG wraz ze szklaną...
Cześć
Kończę karierę i wyprzedaję zawartość mojego browaru. Tylko odbiór osobisty we Wrocławiu. Przy większych zakupach ceny do negocjacji, w takim wypadku mogę również podrzucić zamówienie na terenie miasta
Rzeczy kosztujące do 10zł można wymieniać za piwo...
Ci co byli lub będą w Czarnogórze, swoją obecność zawężają do miejscowości nadmorskich, co wcale nie dziwi. Natomiast mało kto zapuszcza się do stolicy. Można to także zrozumieć, ponieważ zabytków praktycznie tam nie ma, co jest pokłosiem zamiłowania rożnych armii, w zrzucaniu ładunków...
Na powierzchni troche plamek, w smaku czuc kwasowosc, nie wiem jak moglo sie zakazic, moze przez kranik? Nie otwieralem, robilem na poczatku lipca, moze dzikusy?