Śrutownik
Collapse
X
-
Comment
-
Podstawowy jeden z wielu postów typu czarna dziura.Ktoś zadaje pytanie linkowe z Allegro.Ktoś odpowiana na pytanie zawarte w linki.Szukający na tym forum infornacji nie znajduje jej trafiając na taki post.Podsumowanie nie wiadomo o co pytrał pytający bo link do Allegro wygasł.Odpowiedz jest ale nie wiadomo do czego bo aukcji podanej w linku nie ma.Comment
-
Podstawowy jeden z wielu postów typu czarna dziura.Ktoś zadaje pytanie linkowe z Allegro.Ktoś odpowiana na pytanie zawarte w linki.Szukający na tym forum infornacji nie znajduje jej trafiając na taki post.Podsumowanie nie wiadomo o co pytrał pytający bo link do Allegro wygasł.Odpowiedz jest ale nie wiadomo do czego bo aukcji podanej w linku nie ma.
W okienku 'Numer lub adres aukcji:' wkleja się nr aukcji (z linka) i można chociaż podstawowe informacje uzyskać.Comment
-
-
jeśli ktoś chce naprawdę dobry śrutownik to ja polecam mój bijakowy:
http://www.hodowlany.pl/i111_Mlynek_...boza_580W.html, ja go używam też do mielenia własnej kawy
(chciałem zamieścić zdjęcie, ale jestem tu nowy i nie mogłem znaleźć takiej możliwości)Comment
Related Topics
Collapse
-
Kupiony jako używany z dwa lata temu. Wykorzystany tylko kilkukrotnie. W związku ze zminimalizowaniem warzenia stał się zbędny.
350 PLN za śrutownik w takim stanie wydaje mi się korzystną i niespotykaną w Internetach ceną.
Preferowany odbiór osobisty - poznańska WIlda, wysyłka...-
Channel: Targowisko piwowarskie
-
-
Mini browar Rychtik śmiało można zaliczyć do kategorii mikrusów. Browarek znajduje się w ogrodzie domu rodzinnego w nowo wybudowanym budynku.
Od 1 czerwca 2024 r. działa już legalnie i warzy się przy użyciu własnej technologii. Michal Švrček, to właściciel, piwowar, oraz były elektryk,...-
Channel: Czechy
-
-
Pozlovice to miasteczko położone niedaleko uzdrowiska Luhačovice, tak dosłownie pięć kilometrów od. Mieścinę otacza zalesiony krajobraz zdominowany przez szczyt Pogórza Vizovickiego - Komonec. Szczyt ten jest częstym celem podróży turystów, rowerzystów i przebywających w okolicy kuracjuszy....
-
-
-
Týn nad Vltavou to historyczne miasto w Kraju Południowoczeskim, położone po obu brzegach Wełtawy niedaleko ujścia Lužnicy.
Pomimo, że Vltavotýnský pivovar Týn nad Vltavou działa już parę lat, bo od grudnia 2019 roku, jakoś tak nie było okazji go odwiedzić.
Pierwsza pisemna...-
-
-
Oferujemy Państwu,
linię do produkcji piwa rzemieślniczego wyprodukowaną w 2015 r. przez PPUH Rctronik (obecnie Inomero Sp. z o.o.) o wydajności około 300 litrów na dobę wraz z płytami warstwowymi PIR ściennymi i dachowymi z rozbiórki pomieszczenia o powierzchni 70m2, stanowiącego chłodzony...5 Photos2025-06-05, 09:53 - Loading...
- Koniec listy.
Comment