Porter z browamatora - proszę o radę

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Twilight_Alehouse
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2004.06
    • 6310

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks
    cieniutki ten porterek z BA raczej taki sobie ciemniaczek,zbyt wiele alkoholu z tego sie nie wyciągnie
    Bo to porter angielski.

Comment

Related Topics

Collapse

• zythumVanPurzWarzywo
      czy dam radę?
      zythumVanPurzWarzywo
      Jestem nowy i nie wiem czy dobrze mnie przyjmiecie i czy dam sobie radę wśród starych wyjadaczy jak Wy?
      2024-12-24, 19:03
    • kurek93
      Pszenica z błędami.
      kurek93
      Witam.
      Wczoraj zrobiłem swoje drugie piwko, pierwsze z zacierania. Piwko pszeniczne z zestawu BA,Hefeweizen Jasne pszeniczne 13blg. Oczywiście,nie obyło się bez problemow i przemyśleń.
      • słód Weyermann® pszeniczny jasny - śrutowany,
      • słód Weyermann® pilzneński - śrutowany,
      • słód Weyermann®
      ...
      2023-01-13, 11:28
    • e-prezes
      Perła, Ciemny Lekki Perłał
      e-prezes
      Nie wiem od kiedy jest obecny na rynku, bo dopiero dziś dojrzałem w lodówce sklepowej. Ale w sumie już dawno jest takie (nie to) piwo w jednej z sieci sklepów pod marką własną.

Skład: słód jasny pilzeński, monachijski i barwiący. Na etykiecie piszą, że to schwarzbier. 10,5...
      2024-08-07, 09:00
    • smir
      Oktoberfestbier temperatura fermentacji
      smir
      Witam. Jest to mój pierwszy post na forum. W swojej krótkiej karierze uwarzyłem póki co 6 warek z czego 2 z brewkitu. Piwka nie wyszły najgorzej. Mam jednak pytanie dotyczące mojej następnej warki. Zamówiłem zestaw surowców z browamatora BA Marcowe, Oktoberfestbier, w skład wchodzą:
      ...
      2021-05-24, 22:09
    • dadek
      Nová Paka, Pivovarská 400, Pivovar Nová Paka
      dadek
      Browar jak i jego piwa są ogólnie znane w Polsce i dość dobrze dostępne, szczególnie bogaty asortyment jest do kupienia we Wrocławiu. Tak więc wizyta naszej ekipy w Nové Pace była podyktowana nie tyle chęcią spróbowania znanych nam piw, co zwiedzenia zabytkowego browaru powstałego w 1872...
      2022-07-02, 02:16
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...