Jaka barwa słodów z WES?

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • fuzzy
    Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
    • 2007.02
    • 124

Jaka barwa słodów z WES?

Witam

Niedawno zakupiłem trochę nieśrutowanych słodów w sklepie internetowym WES. Niestety nigdzie nie znalazłem informacji jaka jest barwa tych słodów, nie dostałem również żadnej odpowiedzi na maila z zapytaniem, którego wysłałem bezpośrednio do Wytwórni. Może ktoś z forumowiczów wie jaką barwę mają słody:
     - pilzneński
     - karmelowy ciemny
     - karmelowy jasny
     - monachijski
     - Caramunch typ II
    sprzedawane w e-sklepie WESa.

Related Topics

Collapse

• dadek
    Niemcy, Middelhagen, Dorfstraße 20, Braugasthaus Zur Linde
    dadek
    Wieś Middelhagen znajduje się na najbardziej wysuniętym na wschód półwyspie Rugii o nazwie Mönchgut. Dojechać tu można w kilka minut autobusem 21 lub 29 (3 przystanki) z Göhren - końcowej stacji kolei wąskotorowej (rozstaw szyn 750 mm) Rügenische Bader Bahn. Jej linia zaczyna się w Putbus...
    2025-09-09, 01:22
  • darekd
    Nowomiejski, Nowomiejskie Doppelbock
    darekd
    Browar z Nowego Miasta Lubawskiego:

https://www.browar.biz/forum/piwo/pi...ejski-piwoteka

Ekstr. 20%
    Alk. 7,9%

Aromat - dużo karmelu, toffi. Dużo...
    2024-04-20, 23:20
  • dadek
    Hlízov 230, Pivovar Holanďan
    dadek
    Przybyłem do Hlízova w piękną, upalną sobotę 12.08.2023. Dojazd zapewniają pociągi osobowe jeżdżące na odcinku Kolín - Kutná Hora, z przystanku kolejowego do browaru jest 200 m.
    Browarek oficjalnie polał swe pierwsze piwa w październiku 2022. Powstał on na terenie dawnego majątku...
    2023-11-03, 00:29
  • dadek
    Praha-Hostivař, U továren 31, Rodinný pivovar Vik
    dadek
    Po Hostivarach 1 i 2 to kolejny browar w tej okolicy Pragi ale tym razem rzemieślniczy. Zaczął funkcjonować we wrześniu 2020, a ja odwiedziłem jego siedzibę 2.10.2021 gdy to świętowano pierwszą rocznicę otwarcia. Najlepszy dojazd zapewniają kursujące tu co 10 minut pociągi, dojście od...
    2022-01-15, 03:06
  • dadek
    Karlštejn 109, 1.Karlštejnský mikropivovar
    dadek
    Karlštejn to jeden z najbardziej znanych i odwiedzanych przez turystów zamków w Czechach. Podążają oni ku niemu w górę wzdłuż Budňanského potoku jedyną główną ulicą miasteczka pełną knajpek, restauracji i sklepików z pamiątkami. W jednym z nich w połowie 2020 roku oficjalnie zaczął...
    2022-10-02, 22:04
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...