Oddam butelki 0,5l - Kraków

Collapse
Temat jest zamknięty.
X
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • MrDeadhead
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2012.04
    • 5

Oddam butelki 0,5l - Kraków

Hej,
    Mam do oddania butelki 0,5l - brazowe (przerozne zwrotne i bezzwrotne). W ilości około 40-50 sztuk (dokladnie nie liczylem). Oddam za darmo, jedynym warunkiem jest przyjechanie po nie Odbior w Krakowie - okolice Czyżyn. Kontakt przez PW - kto pierwszy ten lepszy.

Related Topics

Collapse

• SwinskiRyjek
    2025.07 - AleBrowar wycofuje piwa grożące wybuchem butelki
    SwinskiRyjek
    Coś się nabroiło w AleBrowarze

Były meldunki wcześniej o wycofaniu wybuchowych Mango Lassi ale wyszło tego więcej...

Ostrzeżenie publiczne dotyczące żywności: Wycofanie piwa z powodu ryzyka rozsadzenia butelki produktu

https://www.gov.pl/web/gis/ostrzez...
    2025-07-01, 18:05
  • bromar
    Sprzedam sprzęt domowy. Filtrator, taboret, butelki, skrzynki, szklanki.
    bromar
    Cześć,
    Sprzedam sprzęt domowy:
    18 skrzynek na piwo, ok 10 skrzynek z butelkami. Butelki są w większości czyste, bez etykiet, mogą byc zakurzone. Część 330ml, część 500ml. Dla zainteresowanego sprawdzę dokładnie ile czego tam jest.
    Butelki litrowe z grubego szkła z zamknięciem...
    2023-07-27, 19:05
  • leona
    [Oddam] Butelki Kraków
    leona
    Ponad 100 sztuk. Umyte lub w najgorszym razie wypłukane, brać i rozlewać. Niemal wyłącznie wysoki kołnierz, spora część o pojemności 0,33 l.
    60 w skrzynkach, reszta w kartonach, trochę luzem.

Butelki za darmo, jeśli chętny weźmie w skrzynkach to oczekuję za nie tylko...
    2017-12-05, 13:02
  • PK44
    Oddam resztki kolekcji mojego ojca
    PK44
    Dzień dobry,

Oddam z darmo to, co zostało z dużej kolekcji mojego ojca, a co nie wylądowało jeszcze na śmietniku.
    Nie jest tego dużo, kilkadziesiąt podstawek, jakaś setka, może więcej etykiet z butelek.

Wszystkie są w bardzo dobrym stanie, przeleżały w szafie...
    2024-01-20, 15:24
  • plr78
    Identyfikacja butelki
    plr78
    Posiadam butelkę - ale od czego? Nie mogę jej zidentyfikować, może ktoś z forumowiczów spotkał się z takim logo. Pojemność butelki to 0,33. Przy logo napis "Znak ochronny".
    2025-07-15, 08:07
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...