Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

Butelki

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Krakus
    Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
    🥛🥛🥛
    • 2007.04
    • 233

Butelki

Oddam 50 butelek po piwie 0,5l, brązowe, zakurzone (leżały w piwnicy, nie miałem czasu ich czyścić), używane wcześniej przeze mnie do rozlewania mojego piwa. Po użyciu płukałem je itd., także nie powinno nic w środku być.
    ODBIÓR OSOBISTY, Warszawa Bemowo. NIE WYSYŁAM ICH.
    Jak nikt nie będzie ich chciał, wyrzucę i tyle (oczywiście do pojemnika na szkło ).

Related Topics

Collapse

• pietrus96
    Osad w butelkach
    pietrus96
    Cześć,
    dawno nie warzyłem jednak planuję coś upichcić. Powoli się przygotowując znowu wróciłem do tematu który mnie nurtuje od dłuższego czasu. Mianowicie czystość butelek do których rozlewane jest piwo. Mianowicie chyba jak każdy piwowar korzystam powtórnie z butelek z piw które...
    2024-01-13, 20:24
  • dadek
    Radom, Limanowskiego 29, Browary Radomskie
    dadek
    Browar odwiedziliśmy 2.04.2026 dzięki uprzejmości Filipa Mazura, który od kilku miesięcy jest tu głównym piwowarem. Jadąc do Radomia byłem przekonany, że na terenie przy Limanowskiego nie zastaniemy historycznych budynków Browaru Saskich, a obecna produkcja odbywa się w jakiejś nowej hali....
    2026-04-02, 23:59
  • bromar
    Sprzedam sprzęt domowy. Filtrator, taboret, butelki, skrzynki, szklanki.
    bromar
    Cześć,
    Sprzedam sprzęt domowy:
    18 skrzynek na piwo, ok 10 skrzynek z butelkami. Butelki są w większości czyste, bez etykiet, mogą byc zakurzone. Część 330ml, część 500ml. Dla zainteresowanego sprawdzę dokładnie ile czego tam jest.
    Butelki litrowe z grubego szkła z zamknięciem...
    2023-07-27, 18:05
  • dadek
    Baštecký Starý Kolín, Baštecká 11°
    dadek
    Světlý ležák 11°Blg, 4,5%.
    Ciemnozłote, całkowicie mętne.
    Piana na starcie wysoka na 4 cm, bąbelki różnej wielkości, w trakcie picia utrzymuje gruby kożuch, oblepia szkło.
    Zapach intensywny i przyjemny - jest wyraźna słodowość z owocowością soczystej brzoskwini....
    2022-01-10, 22:50
  • Krakus
    Oddam puszki
    Krakus
    Hej. Mam do oddania kilka puszek po piwie sprzed ponad 20, 30 lat. Mogę dorzucić trochę innych puszek po napojach bezalkoholowych. Mogą być lekko zakurzone.
    Odbiór osobisty w Warszawie.
    2021-12-13, 19:52
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...