Coobra cb5, 14 kegów pepsi, kegerator na 2 kegi z kolumną z lat 70 tych, 3 butle małe CO2, w pytę szpeju. Chcę 8k za całość. 

Cały browar

Collapse

X
- 

Tagi: brak
- 

Straciłem dryg, nie mam z tego rozrywki i ogólnie już mi się nie chce. 10 lat i wystarczy.

Szpej to m.in. jednokranowa kolumna ceramiczna z armaturą (bez kranu), 2 regulatory CO2 w tym jeden podwójny, taboret gazowy, refraktometr - co się nazbierało przez 10 lat.

Cena oczywiście do negocjacji i osoba biorąca całość może liczyć na naprawdę solidny upust.Comment
- 

No to mnie nie zaskoczyłeś. Patrząc jak wiele osób "bawiło się" piwowarstwem za czasów sprzed PSPD i jak niewielu z nich zaistniało komercyjnie na rynku nie dziwi twój krok. Nie chce tu szafować hasłami za które mi się znów oberwie, ale obecny rynek to młodzież i cwaniacy. Nie ma tam miejsca dla nas (z wyjątkami). Ja ciągle mam nadzieję, że wrócę i będę warzył, ale podobnie jak w Twoim przypadku - odpuszczam. Niech się młodzi wykażą...Comment
- 

Zupełnie się zwieśniaczyłeś? Bimber chlejesz w garażu czy tyskie? Jaki Ty przykład młodym dajesz...A może ja bym też to pieprznął, siedem kegów z wiosny stoi i pewnie do wylania..."nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)

Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))

Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
 Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
 Sprawdź >>>Przewodnik<<<Comment
- 

Dopijam ostatnie 4 kegi z wiosny. Jakoś teraz bardziej mi wino smakuje.Comment
Related Topics

Collapse

- 

Mam do kupienia dwa używane Coobry CB3, z tym że jedna ma sterowanie na dole a druga na górze. Czym jeszcze różnią się te modele?- 
							Channel: Sprzęt
 2025-08-26, 21:32
- 

- 

30.04.2024 odwiedziliśmy dzielnicę Favoriten leżącą na południe od Hauptbahnhof, gdzie w 2018 roku zaczął swą działalność malutki browarek Ten. Fifty. Dojechać tu można tramwajami 6 i 11, po czym dojść 200 m. 30.04.2024 odwiedziliśmy dzielnicę Favoriten leżącą na południe od Hauptbahnhof, gdzie w 2018 roku zaczął swą działalność malutki browarek Ten. Fifty. Dojechać tu można tramwajami 6 i 11, po czym dojść 200 m.
 Miejsce na browar jest idealne - to jeden postindustrialnych budynków...- 
							Channel: Austria

- 

- 

Sprzedam cały browar domowy za 200 zł. Sprzedam cały browar domowy za 200 zł.

W skład browaru wchodzą:
 Śrutownik
 Kapslownica + ok 800 kapsli
 Garnek emaliowany 20L
 Chłodnica zanurzeniowa - miedziana własnej budowy
 Suszarka do butelek
 7 skrzynek butelek, ok połowa z zamknięciem patentowym...5 Photos- 
							Channel: Targowisko piwowarskie

- 

- 

Rüssellheim to miasto położone 15 minut jazdy pociągiem na wschód od Mainz. Słynne jest z wielkiej fabryki Opla, której ogrom możemy podziwiać z okien pociągów jadąc wzdłuż przez ponad 2. Biurowiec i główna brama wejściowa znajduje się po lewej do wyjścia z dworca głównego, tędy... Rüssellheim to miasto położone 15 minut jazdy pociągiem na wschód od Mainz. Słynne jest z wielkiej fabryki Opla, której ogrom możemy podziwiać z okien pociągów jadąc wzdłuż przez ponad 2. Biurowiec i główna brama wejściowa znajduje się po lewej do wyjścia z dworca głównego, tędy...- 
							Channel: Niemcy
 2022-11-21, 22:54
- 

- 

Niemiecka sieć dyskontów Norma działa też w Czechach od dobrych paru lat, ale nie jest mocno rozprzestrzeniona. Głównie w zachodniej części państwa oraz w Pradze. Niemiecka sieć dyskontów Norma działa też w Czechach od dobrych paru lat, ale nie jest mocno rozprzestrzeniona. Głównie w zachodniej części państwa oraz w Pradze.
 Najbliżej polskiej granicy są w Harrachowie.

https://www.norma-online.de/cz/angebote/

Mają moim zdaniem...- 
							Channel: Czechy
 2021-08-26, 22:25
- 

- Loading...
- Koniec listy.

.
. 

Comment