Mam do kupienia dwa używane Coobry CB3, z tym że jedna ma sterowanie na dole a druga na górze. Czym jeszcze różnią się te modele?
Coobra CB3 modele
Collapse
Related Topics
Collapse
-
Szukam opini użytkowników
Posiadam ten kocioł i mam problemy z wydajnością przy dużych warkach celując w 40L gotowego piwa. Okazało się ze problemem była u mnie temperatura termostat pokazywał temperaturę na poziomie 63 stopni natomiast termometr zanurzony w zacierze pokazywał...-
Channel: Sprzęt
2020-06-30, 15:39 -
-
Sprzedam Coobra CB25 v2, oraz to co było w komplecie . Kupiona ok rok temu. Zrobione na niej ok 15 warek. Wszystko działa. Chyba jeszcze na gwarancji. Dodatkowo FD z siatki z nierdzewki do kosza zaciernego. Cena 950 do negocjacji...
-
Channel: Targowisko piwowarskie
-
-
Czy ktoś może się zastanawiał, albo wie, kiedy pojawiła się pierwsza etykieta "standard" i w jakim browarze?
I do kiedy były używane, bo niby to okres 1950-55, ale np. w Olsztynie produkcję piwa rozpoczęto w 1963 a 5 różnych etykiet typu standard jest znanych z tego browaru....-
Channel: Kolekcjonerstwo
-
-
Jedyny obecnie browar w tym pięknym zabytkowym mieście, powstał w 1995 roku. Znajduje się naprzeciw jednego z portowych nabrzeży, w odległości 800 m od dworca kolejowego. 3-piętrowy (z poddaszem) szachulcowy budynek, gdzie konstrukcja z czarnych belek wypełniona jest czerwoną cegłą, datowany...
-
Channel: Niemcy
-
-
Po wizycie w browarku Kühlungsborn https://www.browar.biz/forum/piwo/pi...72#post2349772 wieczór postanowiliśmy spędzić w jednym z dwóch, a jedynym restauracyjnym browarze w...
-
Channel: Niemcy
-
- Loading...
- Koniec listy.