Jak w temacie, może jest ktoś z mojego miasta kto warzy piwko. Razem byłoby taniej użytkować sprzęt i robić zakupy.
Szukam wspólnika do zakupu śrutownika Suwałki
Collapse
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Related Topics
Collapse
-
Admin: Dyskusja wydzielona z tego wątku: http://www.browar.biz/forum/showthre...threadid=45026
==========================================
Niestety, chętnie założyłbym taką spółkę, ale dla mnie za daleko. Natomiast jak przyjadę do rodzinnego miasta mojej lepszej...-
Channel: Przy piwie
-
-
Browar jest. 12 hl warzelnia, 6 tanków łącznie. Rozlew tylko do butelek, więc jak coś to trzeba zinwestować w kegi. Ktoś chętny na wsparcie finansowe? Na pomoc w PH?2022-08-23, 17:54
-
Cześć,
mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...-
Channel: Poszukuję miejsca...
-
-
Kalmar to miasto portowe (40 tys. mieszkańców) nad Cieśniną Kalmarską, znane z historii z Unii Kalmarskiej z 1397 r., wiążącej Szwecję, Danię i Norwegię unią personalną. W jej następstwie, na zamku w Kalmarze, koronowano władcę tych trzech królestw skandynawskich - Eryka Pomorskiego...
-
Channel: Szwecja
2025-09-28, 21:34 -
-
Browar resturacyjny ulokowany w centrum Porto, blisko popularnego Mercado do Bolhão.
Przeszklone ściany od ulicy, przestronne wnętrza.
Czynne od 12. do północy we wszystkie dnie tygodnia.
Obsługa szybka i miła.
Zestaw piw za mojej bytności obejmował dziewięć pozycji,...-
Channel: Portugalia
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment