Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

Szklanki „Piwo Grodziskie” – lata 70., różne serie – 5 szt. prośba o wycenę / oferty

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • mattttiiim
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2022.08
    • 6

Szklanki „Piwo Grodziskie” – lata 70., różne serie – 5 szt. prośba o wycenę / oferty

posiadam 5 oryginalnych szklanek „Piwo Grodziskie” z okresu ok. lat 70. (PRL), związanych z Browar Grodzisk.

Opis:
    • oryginalne pokale do piwa grodziskiego,
    • nadruk: „Piwo Grodziskie – znane od 1301 r.”,
    • różne serie produkcyjne – szklanki różnią się:
      • wagą,
      • grubością szkła,
      • nieznacznie wysokością,
    • stan bardzo dobry, bez pęknięć niektóre z wyszczerbieniami.

Zdaję sobie sprawę, że różnice między egzemplarzami są typowe dla produkcji z tego okresu (różni dostawcy / serie), dlatego traktuję zestaw jako kolekcjonerski lot z wariantami.

👉 Nie mam ustalonej ceny.
    Chętnie:
    • poznam opinię i orientacyjną wycenę od bardziej doświadczonych kolekcjonerów,
    • rozważę rozsądne propozycje zakupu lub wymiany.
    Click image for larger version

Name:	1000011829.jpg
Views:	11
Size:	140,2 KB
ID:	2353760

Attached Files
  • ART
    mAD'MINd
    🥛🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2001.02
    • 24371

Fajny zestawik. Brakuje mi do zdjęć piw w tym stylu i umieszczania ich zdjęć tutaj. Rzucam 50 zł za niewyszczerbioną sztukę z nadrukiem najdalej od rantu
    Ostatnia zmiana dokonana przez ART; Dzisiaj, 19:22.
    - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
    - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
    - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

widgetinstance 244 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
    Przetwarzanie...