Kociołek zacierno-warzelny

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Wielki_B
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2005.02
    • 1968

Kociołek zacierno-warzelny

Jest do sprzedania kociołek zacierno-warzelny, o którym dyskusja była tutaj .
    Kociołek jest nowy, sprawny i ponoć ani razu nie używany (prócz sprawdzenia działania).
    Do niego jest filtrator - niemal taki sam jak ten, który zamieściłem na zdjęciach w powyżej zamieszczonym linku.
    Nie ma jednak zaworu (trzeba sobie dokupić np. w Browamatorze).
    Zainteresowani niech dadzą znać na PW. Cena (kociołek+filtrator) w przedziale 250-350 zł.
    "Aukcja" grzecznościowa.

Related Topics

Collapse

• adam1878red
    powitanie i pytanie
    adam1878red
    Witam wszystkich i mam pewne nasuwające mi się po ostatnim warzeniu pytanie.
    Posiadam kociołek warzelny VEVOR 30 litrów i o ile warzenie piwa w ilości 20 litrów nie nastręcza żadnych problemów, tak przy moim 1 podejściu do stouta postanowiłem go zrobić w ilości 10 litrów. I tu zaczęły...
    2025-08-04, 20:14
  • fligiert
    Kociołek oneConcept Hopfengott
    fligiert
    Czesc,
    Chciałbym zakupić taki kociołek, zastanawiałem się nad klarsteinem ale w porównaniu z tym oszczędność wynosi £100. Jest to dla mnie sporo. Czy ktoś używa kociołka tej firmy i mógłby mi opisać wady zalety? Czy pompa jest taka ważna czy może zakup kociołka bez pompy dużej...
    2019-05-21, 15:05
  • seba76
    Grainfather G30 v2+ filtr BackBrewing+ akcesoria
    seba76
    Grainfather G30 v2 + filtr BackBrewing + akcesoria – stan bdb!

Sprzedam Grainfather G30 v2, użyty tylko 3 razy – stan bardzo dobry. Do G30 dołączone wszystko co wchodzi w skład kompletu czyli kociołek, kosz zacierny, sterownik, chłodnica przeciwbieżna, okablowanie, rurki, itd....
    2025-06-23, 09:26
  • Portomordo0203
    [Sprzedam] - Grainfather G30 rok 2020
    Portomordo0203
    Dzień dobry,

Mam do sprzedania kocioł zacierno-warzelny firmy Grainfather, model G30 dla warek o wielkości 20-25 litrów do warzenia piwa w warunkach domowych.

Cena: 2 500,0 zł

Urządzenie kupione było w styczniu 2020 roku w sklepie internetowym twójbrowar.pl (mam...
    2024-07-30, 13:15
  • kamyczewski
    Zapytanie o elektryczny kociołek
    kamyczewski
    Cześć Wszystkim! Proszę o poinie na temat takiego kociołka https://www.electronic-star.pl/Dom-i...2585W-30l.html . W domu posiadam indukcję z której nie chcę korzystać, nie chce też używać w domu butli z gazem....
    2018-08-05, 11:01
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...