Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

3068

Collapse
X

Treść dla wspierających

Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.

To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.

Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.

Aktualny poziom wsparcia: 20%

To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.

Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:

• 💛 Wsparcie finansowe
    Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
    Zaloguj się i wspieraj
  • ✍️ Wkład merytoryczny
    Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.
Zaloguj się i napisz coś na ten temat Utwórz nowy wpis (w wybranym dziale)

Related Topics

Collapse

• bastion
    Ukraina, Kijów, Michaiła Drahomanova 31G, Pivna Duma.
    bastion
    Po niezbyt udanej wizycie w Kulcie, udałem się w inną część kijowskich blokowisk, ale w przyjemniejszej okolicy.
    Przed lokalem jest jeziorko i park który w sobotni gorący wieczór zapełnił się licznymi bywalcami.
    Budki z fast-foodami miały swoje żniwa a w ich okolicy jakaś...
    2023-09-12, 20:15
  • Krakus
    XXII Mały Zlocik Browar.Biz, 08 - 10.09.2023, Bałtów.
    Krakus
    Lepiej późno niż wcale.

Krecikowi udało się ogarnąć temat. Organizuje nam Mały Zlocik w Bałtowie (wcześniej było o tym w poście "A może zlocik"). Patronować nam będzie oczywiście Browar Bałtów.

W programie zwiedzanie browaru, ognisko i...
    2023-08-24, 17:12
  • e-prezes
    Birra Cerqua, Four Hops
    e-prezes
    4 klasyczne amerykańskie chmiele, które stały się ikonami amerykańskiego piwowarstwa, gdy my (no dobra ja) jeszcze zachwycaliśmy się koźlakiem i porterem - citra, cascade, simcoe i amarillo, są tu dlatego, gdyż jest to hołd dla amerykańskiej odmiany IPA. I taka ona jest. Klasyczna!
    ...
    2023-02-23, 11:20
  • e-prezes
    Włochy, Bolonia, Via San Rocco 1, Il Punto
    e-prezes
    Jak coś ma w nazwie samochód, którym jeżdżę to musiałem odwiedzić. Zmuszać się też specjalnie nie musiałem, bo w drodze do nikąd sam się znalazł.
    Jeśli dobrze pamiętam 6 kranów. Same włoskie piwa, ale dwa które próbowałem to były z Birificio Dada.
    Przyszedłem zaraz...
    2023-02-06, 21:22
  • Undeath
    2023.01.08 - XVI Spotkanie Piwowarów Domowych w Zielonej Górze
    Undeath
    Witajcie,

Niestety tak późno zamieszczam informację, bo ogólnie nie organizuje tego spotkania. Na prośbę zamieszczam wpis. Spotkanie odbędzie się w Hauście pl. Pocztowy 9, Zielona Góra - od 17.00. Forma otwarta (poczęstunek także dla osób z zewnątrz)- do ostatniego piwa -...
    2023-01-23, 20:17
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...