Kegi 18l
Collapse
Related Topics
Collapse
-
Witam, mam do sprzedania kegi po piwie w bardzo dobrym stanie (10 sztuk x 30L + 1 sztuka 50l); Głównie Beck's,Pilsner, Żywiec, Okocim oraz Browar Szczecin S.A. (50l)
Kegi oczywiście z legalnego źródła;
Wojewodztwo slaskie
T:576046066...-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
2022-04-25, 12:07 -
-
Witam. Chciałbym dopytać czy z jednego reduktora można lać piwo z dwóch różnych kegów? Mam w rolbarze reduktor z jednym zegarem i chcę do głównego węża wstawić trójnik i rozdzielić na dwie głowice. Będzie ok?
-
Channel: Piwo - ogólne
-
-
Chyba nowość na rynku.
Ekstr. 12,5%
Alk. 5%
Pełne i słodowe piwo jasne, które zachwyca zrównoważonym smakiem. Wyczuwalna, przyjemna goryczka subtelnie kontrastuje z bogatym, gładkim profilem słodowym, nawiązując do charakteru dawnych, mniej odfermentowanych lagerów....-
Channel: Piwo - konkretnie
-
-
Pojawiło się w się w sieci marketów Dino z polskimi napisami na butelkach (0,33 l.)
Etykieta różni się jednak od tej z gazetki Dino:
https://marketdino.pl/produkt/piwo-peja-lager-330ml-5-but-bzzw?categoryName=Nowo%C5%9Bci&categorySlug=nowosc i
i tej na ich stronie:
...-
Channel: Kosowo
-
-
Firmowa knajpka Minipivovaru Jičín znajduje się tuż przy głównym rynku, w jego południowo-zachodnim narożniku, pod łukowymi podcieniami.
Są 2 poziomy. Na dole, od razu przy wejściu po lewej stronie, umieszczono małą przeszkloną chłodnię mieszczącą 3 tanki wyszynkowe, z których...-
Channel: Czechy
-
- Loading...
- Koniec listy.