Zrobione
Rurka do chłodnicy
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
Witam
Mam obecnie problem z podłączeniem chłodnicy z nierdzewki karbowanej pod kran taki jak widać na obrazku. Jak to zrobić, żeby nie ciekła woda ani z kranu ani z przyłącza na rurce? I oczywiście był między nimi jakiś wąż. W tej chwili na rurce jest stare rozwiązanie, z którego...-
Channel: Sprzęt
-
-
Pomiędzy miastem Opava, a Ostrava leży mieścina Budišovice. Tam od 2024 roku działa mały browarek Fčelín. Niedawno odnowiony budynek browar współdzieli z lokalną restauracja Budišova Hasičárna, w której można spróbować jednego z tamtejszych piw.
Niestety w sobotnie przedpołudnie...-
Channel: Czechy
-
-
Takiego lokalu w 3mieście mi najbardziej brakowało. Gdy trójmiejskie kufloteki znikają w zastraszającym tempie, tutaj w w gdańskim Wrzeszczu nastąpiło niecodzienne zjawisko. Otóż, od roku, działa przy dobrze zaopatrzonym sklepie z produktami ukraińskimi, klasyczna kufloteka, w której m.in....
-
Channel: Pomorskie
-
-
Witam serdecznie wszystkich piwowarów.
W dniach 14-15 luty 2024 popełniłem swoje dwie pierwsze warki. Pomimo całkowitego braku doświadczenia z warzeniem piwa, z uwagi na sprzyjające warunki fermentacji wybór padł na dolniaki tj. "czeskiego leżaka" oraz "koźlarza"....-
Channel: Twoje warzenie
-
-
Dzień dobry,
Oddam z darmo to, co zostało z dużej kolekcji mojego ojca, a co nie wylądowało jeszcze na śmietniku.
Nie jest tego dużo, kilkadziesiąt podstawek, jakaś setka, może więcej etykiet z butelek.
Wszystkie są w bardzo dobrym stanie, przeleżały w szafie...-
Channel: Kolekcjonerstwo
2024-01-20, 15:24 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment