Kadź filtracyjna (dziurawe wiadro) za przysłowiowe piwo

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • duzymis
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2006.12
    • 19

Kadź filtracyjna (dziurawe wiadro) za przysłowiowe piwo

Witam
    Posiadam zbędną dla mnie kadź filtracyjną marki browamator (dziurawe wiadro). Jeśli ktoś byłby zainteresowany to chętnie oddam za rzeczone piwo - otwieram licytację - najciekawsza oferta wygrywa
    Preferowany odbiór w Krakowie - ze względu na brak sensu przesyłania czegoś takiego.

pozdro
    W zasadzie to wychodzi, że wiem niewiele
  • macas
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    • 2008.02
    • 682

Ja przerobiłem swoje "zepsute" wiadro na pojemnik do przechowywania słodu, na dziurawe dno położyłem folię, którą słód docisną
    Piwo jest dowodem, że Bóg nas kocha i pragnie naszego szczęścia.
    Beniamin Franklin

Comment

Related Topics

Collapse

• dadek
      Zator, Stanisława Staszica 33, Browar Brokreacja
      dadek
      Długo czekaliśmy ale się doczekaliśmy. W połowie września chłopaki z Brokreacji mogli pochwalić się pierwszą warką uwarzoną we własnym browarze. Był to Pils (10°Blg, 4,5%) o nazwie First Batch, którego oczywiście nie omieszkaliśmy spróbować jako pierwszego w czasie naszej...
      2024-11-19, 04:20
    • dadek
      Großköllnbach, Dachinger Straße 27, Privatbrauerei Egerer
      dadek
      Wielu na pewno znany piwowar Tomek "Bigos" Biegański, pracujący wcześniej w gdańskiej Brovarni a potem w Nowym Browarze we Wrzeszczu, pół roku temu podjął pracę głównego piwowara w browarze Egerer w Dolnej Bawarii. Nie jest codziennością by w tak tradycyjnie piwnym kraju cudzoziemiec...
      2023-12-05, 00:56
    • dadek
      Niemcy, Lübeck, Alfstraße 36, Brauberger
      dadek
      Browarek restauracyjny w najstarszej historycznej części Lubeki jaką jest wyspa Innenstadt. Płynąca przez miasto rzeka Trave dzieli się tu na aż 3 nurty, przez co na starówkę z każdej strony można się dostać tylko mostami. Od dworca kolejowego jest 1 km, więc dojście zajmie 15 minut....
      2025-09-27, 03:28
    • dadek
      Niemcy, Stralsund, Greifswalder Chaussee 84, Störtebeker Braugasthaus
      dadek
      Störtebeker jest jednym z bardziej znanych w Polsce dużych browarów warzących nie tylko typową niemiecką klasykę ale i piwa nowofalowe. Są one u nas do nabycia w wielu sklepach specjalistycznych, w Niemczech też lepsze Getränkemarkt je mają, więc wielokrotnie była okazja ich spróbować....
      2025-09-13, 20:21
    • SyLwIaFamatAukcje
      Sprzedam linię do produkcji piwa rzemieślniczego
      SyLwIaFamatAukcje
      Oferujemy Państwu,
      linię do produkcji piwa rzemieślniczego wyprodukowaną w 2015 r. przez PPUH Rctronik (obecnie Inomero Sp. z o.o.) o wydajności około 300 litrów na dobę wraz z płytami warstwowymi PIR ściennymi i dachowymi z rozbiórki pomieszczenia o powierzchni 70m2, stanowiącego chłodzony...
      2025-06-05, 09:53
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...