No i coś ty narobił, znowu będziesz musiał wszystko od początku składać, zobaczysz przyjdzie taki czas.

Sprzedam uBrowar

Collapse

X
- 

Uważaj co Twoje dziecko robi w internecie - następnym razem zabierze Twój dowód...Comment
- 

Comment
- 

Drogo!? Gdzie jest taniej bo chętnie kupię, jeśli bedzie podobnej jakości, tam gdzie ja kupuję pakowana jest po 4 worki 2,5 kg w kartonie, taki worek kosztuje 11,25 zł. Mają jeszcze worki luzem po 10 i 20 kg oraz płyty ale wygląda to tak jakby była rozgnieciona razem z sokiem w tej płycie i te są trochę tańsze.Comment
Related Topics

Collapse

- 

Mam do sprzedania taboret gazowy (kuchenkę) na gaz propan-butan o mocy cieplnej 7,5 kW z wbudowaną zapalarką piezoelektryczną. Podstawa ma wymiar ok. 40 x 40 cm. W zestawie jest też reduktor gazu wraz z wężem. Taboret jest bardzo stabilny i solidnie wykonany. Butla 11 kg na gaz propan-butan,... Mam do sprzedania taboret gazowy (kuchenkę) na gaz propan-butan o mocy cieplnej 7,5 kW z wbudowaną zapalarką piezoelektryczną. Podstawa ma wymiar ok. 40 x 40 cm. W zestawie jest też reduktor gazu wraz z wężem. Taboret jest bardzo stabilny i solidnie wykonany. Butla 11 kg na gaz propan-butan,...- 
							Channel: Targowisko piwowarskie
 2024-03-10, 18:44
- 

- 

Witam

Mam do sprzedania prawie kompletny system HERMS o wybiciu ok. 100 L

W jego skład wchodzą:

- kadź warzelna 100 L ze wspawanymi złączami

- kadź zacierna 100 L ze wspawanymi złączami

- fałszywe dno wycinane laserowo na wymiar...5 Photos- 

- 

- 

Cześć,
 Sprzedam sprzęt domowy:
 18 skrzynek na piwo, ok 10 skrzynek z butelkami. Butelki są w większości czyste, bez etykiet, mogą byc zakurzone. Część 330ml, część 500ml. Dla zainteresowanego sprawdzę dokładnie ile czego tam jest.
 Butelki litrowe z grubego szkła z zamknięciem...- 
 2023-07-27, 18:05
- 

- 

Witam serdecznie wszystkich piwowarów.

W dniach 14-15 luty 2024 popełniłem swoje dwie pierwsze warki. Pomimo całkowitego braku doświadczenia z warzeniem piwa, z uwagi na sprzyjające warunki fermentacji wybór padł na dolniaki tj. "czeskiego leżaka" oraz "koźlarza"....- 
							Channel: Twoje warzenie

- 

- 

Mam do sprzedania zestaw startowy do domowej produkcji piwa; W skład zestawu wchodzą:
 - pojemnik fermentacyjny 33 litry z pokrywą
 - pojemnik fermentacyjny 33 litry z pokrywą oraz kranik
 - termometr analogowy
 - ballingometr / areometr / cukromierz 0-25º BLG wraz ze szklaną...2 Photos- 
 2024-09-15, 11:09
- 

- Loading...
- Koniec listy.

Comment