crizz napisał(a)
[...]przecież kwaszone ogórki i kapusta lepiej się przechowują, niż świeże.
[...]przecież kwaszone ogórki i kapusta lepiej się przechowują, niż świeże.

skwaszone piwo tez niestety takim pozostanie
poszły: kranówa, cukier i suchy ekstrakt słodowy. Cukier puder - bo taki znalazłem w szafce i chciałem uzyskać trochę więcej brzeczki. Po ostatniej warce wiem, że (przynajmniej w przypadku pszenicznego) nie ma co się obawiać niewielkiego dodatku cukru. Wszak recenzje mojego pszeniczniaka były bardzo dobre... 
.
, ale kupiłem go "na sztuki".
Hau !
. Muszę coś z tym zrobić.
.
. Muszę coś z tym zrobić.
.
), z czasem wynosze do piwnicy.
poszły: kranówa, cukier i suchy ekstrakt słodowy. Cukier puder - bo taki znalazłem w szafce i chciałem uzyskać trochę więcej brzeczki. Po ostatniej warce wiem, że (przynajmniej w przypadku pszenicznego) nie ma co się obawiać niewielkiego dodatku cukru. Wszak recenzje mojego pszeniczniaka były bardzo dobre... 
.
Comment