Matko jakiego dobrego Waszego pszeniczniaka wyciągnąłem z piwnicy. Ale mi dobrze...  

Nie opisuję tutaj, bo to warki osobnego podmiotu są
 Nie opisuję tutaj, bo to warki osobnego podmiotu są 

- nie dal sie otworzyc- byl sie spadl z wysokosci w zeszly weekend chwile przed konsumpcja...
 - nie dal sie otworzyc- byl sie spadl z wysokosci w zeszly weekend chwile przed konsumpcja...

To piwo już pewnie za dobre i tak nie było, jasne, górna fermentacja, tyle lat - dobrze, że się stłukło
 To piwo już pewnie za dobre i tak nie było, jasne, górna fermentacja, tyle lat - dobrze, że się stłukło 

Taka skromna dziś jestem
Taka skromna dziś jestem 

Jednak do jasnych zwyklaków daruję sobie T 58
 Jednak do jasnych zwyklaków daruję sobie T 58 Do witbiera mogły by się nadać, dają taki lekko kwaskowy klimacik. Niby dobre to piwo, ale miało być inne
 Do witbiera mogły by się nadać, dają taki lekko kwaskowy klimacik. Niby dobre to piwo, ale miało być inne Piszę o tym z dodatkiem Karapilsa z Litovela - warka pokazowa jest tak chmielowo gorzka, że owoców nie czuć, musi jeszcze się ugładzić, wtedy ocenię.
 Piszę o tym z dodatkiem Karapilsa z Litovela - warka pokazowa jest tak chmielowo gorzka, że owoców nie czuć, musi jeszcze się ugładzić, wtedy ocenię.

Comment