BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!
Joelka nawarzyła piwa
Treść dla wspierających
Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.
To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.
Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.
To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.
Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:
-
💛 Wsparcie finansowe
Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
Zaloguj się i wspierajPo przeprocesowaniu wpłaty - otrzymasz niezwłocznie dostęp do treści. Wpłata 70 zł = dostęp na rok.
-
✍️ Wkład merytoryczny
Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.Nowy wątek lub odpowiedź sprawdzimy i po akceptacji - publikujemy, wraz z publikacją otrzymasz dostęp do serwisu na okres 2 miesięcy.
Bez presji. Bez reklam. Z wyboru.
Related Topics
-
piwo pewnie miało być czeska dziesiątką, jednak jest słabiutkie i bez wyrazu, spróbowaliśmy raz i więcej nie podchodziliśmy do tego tematu. A zdjęcia piwa jak się odnajdą to uzupełnię...-
Channel: Kirgistan
2023-11-19, 16:24 -
-
Joelka narzekała, że się nie nagazowało - no cóż, zbyt krótko czekała - jak przed chwilą otworzyłam butelkę, to gaz, ktory uciekł spod kapsla zdmuchnął mi popiół z popielniczki
To, co mam przed sobą, to klasyczne piwko w stylu wrocławskim
Kolor: jakby...-
Channel: Piwa z browarów domowych
-
-
W tym temacie prosimy bardzo forumowiczów o ustalenie terminu spotkania, który dzień Wam bardziej pasuje? Joelka wprawdzie i tak przyjedzie na cały weekend, ale ja przyjadę tylko na jeden wieczór, zatem chcę wybrać ten, który Wam będzie bardziej pasował
-
Channel: Spotkania Forumowiczów
-
-
Piwo warzone w trakcie wakacji '05, częściowo z dodatkiem miodu do refermentacji - i taka butelka mi się trafiła.
Kolor jaśniutki, wręcz cytrynowy, leciutko mętne.
Piana początkowo dość wysoka, szybko się dziurawi i znika.
Nagazowanie obfite.
Zapach...-
-
-
Piwo przywiezione z pielgrzymki wrocławskiej, odleżakowane w piwicy.
Z kapsla oprócz nr warki oraz daty - 17.02.2005 - nic więcej nie można się dowiedzić, ale z opisu warzenia dowiedziałęm się, że Blg 15, ok 6,2% alk. i belgijskie drożdże
Piwo dobrze nagazowane,...-
-
- Loading...
- Koniec listy.